-
Domyslam sie ze jest duzo roboty ze srodkiem bo sam z tym walczyłem zostal tylko climatronic stary bo zaduzo by było roboty z wiazka ale reszte srodka jest z polifta łacznie z podswietlanymi nawiewami jak w polfcie ;)Zostawilem Ci info pw co do kosza pisz to art_ch lub fantass
-
Mariusz jak Ty wygrzebałeś te adaptery? Tamte sprzedane a nigdzie nie mogę ich znalezc, jakby się trafiło coś tanio to bym łyknął :)
-
Atal jestes uparciuch poprostu pozostaje Ci czesto przegladac i wpisywac w wyszukiwarce allegro adapter can-bus lub pogadac z chłopakami na forum VW gdzie oni kupuja ta adaptery :)
-
pytanie do znawcow tematu.Chcialbym sobie tez zalozyc z FIS'em i zauwazylem taka rzecz ze na allegro licznki niby do 1.8T (niewiem czy 150 czy 180konne)maja na srodku 100km/h a u mnie jest 130km/h od czego to zalezy??
Czy cos by sie stalo gdybym zalozyl niby od 1.8T ze 100km/h na srodku.
Pytam bo niewiem na jakiej zasadzie on dziala bo jesli jest to rozwiazane elektronicznie to teoretycznie powinna byc mozliwosc takiej zamiany.
-
witam,
ma ktos moze w pliczku lub moze zrzucic eprom do zegarow tdi z fisem ?
8l, przedlift, 98rok, zegary 8L0 919 880
bedzie przerobka na fisa i musze zmienic eprom bo mam zegary od benzyny
-
kolego nie zmieniasz epromu bo powiesisz zegary, zmieniasz po prostu kodowanie. Poszukaj jest o tym na forum
-
Witam mam pytanie czy jest ktoś z okolic wrocka kto potrafi złożyć to wszystko do kupy i ogranąc bo myśla że sam bym sobie nie dał rady??
-
ok, jeszcze raz ja :)
jak zgrac kluczyk z immo2 z zegarami immo1 ?
ktos wie w ktorym miejscu w zegarach siedzi immo zeby to podmienic ?
zegary mam z 97r do benzyny, wsadzam do diesla 98rok. i nie bangla :)
wiem ze to kwestia immo, ale jak to obejsc ?
-
może przełóż crypto47 do swoich kluczyków. nie wiem czy immo wymienisz. A te nowsze kluczyki nie kodują się ze starym zegarem?
-
stare zegary hulaja z megamos id 13, nowe kluczyki mam crypto i zakodowac sie nie da. wiesz moze ktora czesc epromu odpowiada za immo zeby przekopiowac ?
czyli na "chlopski rozum" : nie chce zakladac zegarow z crypto do immo1 (wiem, wteyd musial bym przelozyc pastylke w kluczykach). chce zrobic odwrotnie :) czyli zegary maja immo1 a kluczyki crypto