-
Wczoraj wieczorem podłączyłem swoją zmieniarkę. Do dyspozycji miałem: kartę SD 2GB, pendrive 4GB i pendrive 8GB. Karta SD działa świetnie - szybko czyta utwory i przerzuca na inne. Pendrive 8GB także dawał radę - troszke wolniej przerzucał kawałki, ale jest ok. Natomiast pendrive 4GB nie chciał czytać utworów. Musiałem go sformatować w Windowsie na FAT32 i po tym już działał tak jak ten 8GB.
Podsumowując - wszystko działa, tylko trzeba sformatować nośnik jeśli nie chce chodzić.
Gdyby była potrzeba, mogę jeszcze załatwić te zmieniarki. Chciałem je już zamówić, żeby osoby zdeklarowane na samym początku nie musiały czekać tak długo.
Dodatkowo wiem już, że czas dostawy to około 4-5 dni roboczych więc krócej niż wcześniej podawałem.
A dzisiaj wysyłam zmieniarki do zuper i oka99.
-
Ja też chce się pochwalić :)
Moja zmieniarka również działa -> ta zamawiana przez aliexpress z Chin ( cena 55$ z przesyłką - JEDNAK polecam cierpliwym bo trzeba czekać prawie tzw. "miecha")
Dzisiaj podłączyłem 8GB pendrive i działa, zapamiętuje miejsce gdzie skończył po wyłączeniu radia.
Zainteresowanym moge podać u kogo dokładnie kupiłem.
-
już do mnie leci :cheers:
-
Mam pytanie do użytkowników tej zmieniarki gdzie ją montujecie?
Chciałbym mieć wejście AUX gdzieś blisko aby móc podłączyć iPoda, bo jak dotąd nie znalazłem rozwiązania które pozwoliłoby na wygodne nawigowanie po zawartości iPoda z kierownicy wielofunkcyjnej, z tego powodu bagażnik raczej odpada.
Czy jest może jakieś radio 1 DIN Audi które lepiej by się sprawdziło niż Concert II?
-
Witam
Czy jest jeszcze możliwość zamówienia zmieniarki? Interesuje mnie opcja 8 pinowa do Leona 1M.
-
Tak, jest mozliwosc :) Bede zamawial na dniach kilka nastepnych sztuk dla znajomych wiec moge Ci jedna tez wyslac. Cena sie nie zmienia.
Odezwij sie na PW jak jestes zainteresowany.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
zmieniarka dotarła, jeszcze raz wielkie podziękowania dla kolegi cinkers
-
zuper cieszę się, że dotarła. Podziękowania dla tych, którzy nie bali się wpłacić pieniędzy przed zamówieniem :)
Mała aktualizacja do tematu:
Kolejne sztuki będę miał w połowie przyszłego tygodnia. Wziąłem kilka szt. dla znajomych i wezme kilka szt. zapasowych. Jedną szt. zarezerwowałem dla kolegi cyc999. Będę miał jeszcze kilka szt. na pewno więc jak ktoś jest chętny to informuję, że zmieniarki będą dostępne praktycznie od ręki w przyszłym tygodniu. Nie będzie trzeba czekać jak za pierwszym razem.
Tym bardziej podziękowania dla wszystkich zamawiających w pierwszej turze, że tak długo wytrzymali od wpłaty do otrzymania zmieniarki :)
Tak jak pisałem wcześniej, po tygodniu użytkowania ja jestem zadowolony ze sprzętu. Korzystam tylko z karty SD i ewentualnie AUX i wszystko działa dobrze. Z pendrive'ów czytało trochę wolniej niż z karty SD i nie wszystkie pendrive'y chciały działać dlatego ja polecam kartę SD z którą nie ma żadnych problemów w działaniu.
-
Panowie podrzućcie zdjęcia - jak i gdzie zamontowaliście te zmieniarki.
Pokażcie jak wyglądają w samochodzie.
W sprawie gwarancji nic się nie zmieniło? Nadal brak?
-
Gwarancja owszem - jest. Z tym ze trzebaby wysylac zmieniarke do UK czyli oplacic przesylke w dwie strony. Koszt okolo 16-20zl w jedna strone patrzac na cennik poczty polskiej.
Z tego co sie orientowalem maja rowniez biuro w Niemczech i tam tez mozna wysylac ale koszt pozostaje ten sam.
Sent from my iPhone using Tapatalk