no to zgłaszasz chinczykowi i ma Ci wysłać kolejny ;) a jak nie to robisz mu Dispute i hajs wraca :)
Printable View
4dolce z chin przy obecnym kursie dolara i czasie przesylki to nie ma sensu, na alle jest pelno po 8zl ( 10-11 z przesylka ) i dziala tak samo
wszystkie te niebieskie elmy
jesli chodzi o 8l to cienko, jesli chodzi o auta z pelnym canem VAG to lepiej, ale rewelacji tez nie ma, najlepsza jest chyba "Carista"
i ciagle rozwijany apk " carly for vw " , osobiscie troche sie pobawilem w leonie 2010 i dziala to niezle acz wolno ( z leonem laczy sie i diagnozuje wybierajac golfa6 GTI , wszystkie sterowniki i silnik ten sam )
co do szybkosci, nie jest to wina modułu i telefonu, bo to samo urzadzenie z tym samym telefonem ( G900F ) w bmw dziala mi o wiele szybciej i pewniej, program " carly for bmw " jest nieustannie rozwijany, aktualizowany, na wszelkie pytania uzytkownikow odpowiadaja blyskawicznie, zrobic mozna " wszystko " lacznie z wypaleniem DPF. Miejmy wiec nadzieje ze projekt " carly for vw " tych samych ludzi, tez bedzie tak rozwijany.
te programy dzialaja nie tylko z modulem BT, obecnie wiekszosc telefonow ma OTG, na przejsciowce OTG tez mozna sie polaczyc auto - telefon za pomoca tradycyjnego kabla vcds, kabel szybszy i stabilniejszy niz BT
tylko czekać aż będzie to tak rozwinięte jak vcds mobile
https://play.google.com/store/apps/d...ech.vcdsmobile
będzie to najlepszą alternatywą dla w/w
Witam zakupiłem oto urządzenie do audi a3 8l1 96r i dziwie mnie ze nie wykrywa u mnie ecu a korzystam z programu torque i jest komunikat ze go nie wykrywa dla sprawdzenia czy urządzenie działa podłączyłem pod Seat Toledo z 2004 roku i tam działa świetnie a u mnie nie i czy da się coś z tym zrobić czy trzeba szukać innego adaptera
Czy ten elm327 będzie ok ? Tzn czy mogę nim robić to co zrobiłbym za pomocą kabla vag i laptopa?
Na której stronie tego postu dowiem się jaki kable do A3 1.8t AGU 98r. najlepiej OBD2 na BLUETOOTH
i czy podpaś np ten
http://allegro.pl/interfejs-diagnost...427079112.html
orzech65 taki jaki podałeś w zupełności wystarczy
klamamoto
Błąd komunikacji ECU jak rozwiązać ten problem ?
jedynie co jest to cykanie z pod deski