Siema, odgrzebię trochę temat... szukam konkretnej informacji, czy w a3 8p rm 2009 klimatronik z grzanymi fotelami z q3 w końcu działa czy nie? Ktoś pomoże?
Printable View
Siema, odgrzebię trochę temat... szukam konkretnej informacji, czy w a3 8p rm 2009 klimatronik z grzanymi fotelami z q3 w końcu działa czy nie? Ktoś pomoże?
Aj tam nie chce się czytać... czytam i szukam konkretów, tylko Michał pisał że jemu działa, ale chciałem się upewnić czy w czasie użytkowania nie było jakichś problemów. Może gdyby było takie oczywiste to mieliby wszyscy?;) Kto putta nie błądzi.:confused:
No widzisz tobie się czytac nie chcę a nawet powiem nie chce ci się zaryzykować tylko czekasz aż inni zaryzykują, po prostu ręce opadają i tyle.
Ech.. chyba się źle zrozumieliśmy... czytam cały czas szukając rozwiązania, nie tylko na tym forum. Ryzykować rzeczywiście nie chcę, bo taki klimatronik nie kosztuje 20zł... Sorry za OT.
w poście #54 masz wszystko wytłumaczone i sobie odpowiedz. Mi w przedifcie 12.2006 MY2007 stołki nie grzały.
Klima też nie działa w przedlifcie
zalozylem klimatronic z q3 z grzanymi stolkami do a3 2007. stolki grzaly ale obieg wewnetrzny nie dzialal i nie wiem czy startowala klima bo troche zimno. duzo dluzej nagrzewal sie srodek praktycznie ok 7-8km zeby bylo cieplo na oryginalnym 1km i juz leci cieplo. wyswietlacz probowalem przelozyc ale jest to zupelnie inne rozwiazanie ma tak jakby wiecej pinow laczeniowych a miejsce styku jest innych wymiarow.
Witam, podłączyłem dziś klimatronik z q3 8U0820043G z grzanymi stołkami, dwa problemy; 1) vcds nie łączy się z klimatronikiem i nie da się zrobić adaptacji,2) nie grzeją fotele, lecz nie wiem czy to wina problemu nr 1?
U mnie też vcds nie łączy się z klimatronikiem ale fotele grzeją ...
Sorry nie zwróciłem uwagi na numer części,
mam inny model/typ