Sobota (16.07) Lece do Mławy (Zawadzkie->Czestochowa->Mszczonów->Sochaczew->Płońsk->Mława). Poniedziałek (18.07) wracam.
Na jakąś paczuszke znajde miejsce :D.
Printable View
Sobota (16.07) Lece do Mławy (Zawadzkie->Czestochowa->Mszczonów->Sochaczew->Płońsk->Mława). Poniedziałek (18.07) wracam.
Na jakąś paczuszke znajde miejsce :D.
W sobotę 20.08 lub w niedzielę 21.08 będę jechał na trasie Świecko - Pruszków więc mogę zabrać jakąś paczkę.
Jeśli się uda to
11.08 Skarżysko -> Łódź
12.08 Łódź -> Warszawa
Jeśli nie to
12.08 Skarżysko -> Warszawa -> Radomsko
13.08 Radomsko -> Przedbórz
15.08 Przedbórz -> Skarżysko
W aucie dwie osoby i trochę bagażu, ale tylna kanapa i odrobina miejsca w bagażniku luźne.
13.08 Warszawa > Stegna > Trójmiasto > Stegna
15.08 Stegna > Warszawa
dwie osoby, więc trochę wolnego miejsca jeśli ktoś potrzebuje
Być może na początku września jadę z Krakowa, A4 w stronę Zagłębia Ruhry, jak ktoś coś potrzebuje po drodze, to mogę trochę nagiąć trasę ;)
w sobotę 13.08.2011
Warszawa - Częstochowa - Katowice - Wadowice - Zakopane
We wtorek 16.08.2011
Zakopane - Karków - Warszawa
coś nie wielkich gabarytów spokojnie się zmieści
Witam
Jeżeli ktoś byłby skłonny przetransportować coś z Nowego Dworu Mazowieckiego do Rzeszowa lub Zamościa lub Zwierzyńca to prosze o kontakt w temacie, na priv, gg lub jakiegoś sms na numer 693 791 213 to bedę bardzo zobowiązany.
do przewiezienia dokładnie to co na zdjęciu zaznaczone na czerwono - jest to część blacharska do fiata uno.
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...ffbc1302b.html
06.09 gdzies kolo godziny 16 bede jechał trasą : Sandomierz-Ożarów-Lipsko-Zwoleń-Kozienice-Góra Kalwaria-Mińsk Mazowiecki-Ostrów Mazowiecka-Łomża-Kolno-Pisz-Orzysz.
Miejsca bede miał na wiekszy ładunek. PW lub gg 1599962 w razie "W" :)
czy w najbliższym czasie wybiera się ktoś z okolic śląska albo przejeżdża przez śląsk w kierunku augustowa?? do zabrania koła zimowe i oczywiście nie za darmo, jakby co to pw
Co piątek Lublin-Chełm i z powrotem (w pierwsza stronę nawet całe a3 się zmieści w drugą trochę mniejsze ładunki)
w poniedziałek 10.10 Lublin - Biłgoraj i z powrotem (j.w)
Jakby ktoś coś potrzebował pisać
sobota: Poznań - Gorzów Wlkp. - Poznań
Kraków -> Jasło -> Krosno w niedziele 16-10-2011 lub ponidziałek 17-10-2011.
Jade swoją A3 - niewielkie rzeczy mogę komuś podrzucić.
Wyjeżdżam wieczorem niedziela lub poniedziałek rano.
Pisać na PW lub mail: dawid.r16@vp.pl
Od 15.10 jest mała paczka do przewiezienia z Płocka > do Wawy :) może by ktoś się przemieszczał okolicami paczuszka dla Guriego :)
pzdr
17.10 Opole->Wrocław->Legnica->Zielona Góra->Gorzów Wlkp.->Szczecin->Świnoujście
25.10 Wracam
Mała paczuszka znajdzie miejsce,info na PW.
10.12.2011 Koluszki->Wyszków i z powrotem.
02/11/ start
Płock->Łódź->Kraków->Biały Dunajec :)
05/11 powrót ;)
Coś małego upchnę ;)
01.12.2011 około 8 rano z Tłuszcz - Mińsk mazowiecki - Lublin - Zwierzyniec
jak cos to tylko kom: 693 791 213
Dziś po południu trasa Poznań-Gorzów Wielkopolski-Pyrzyce-Stargard Szczeciński-Szczecin
Wyjazd z Poznania ok 16.00
W Piątek 9.12 wracam z Zegrza (Legionowo) na śląsk do Gliwic (omijam Wawę szerokim łukiem) moge zabrac coś małego
Jadę dziś ze Stalowej Woli do Krakowa - wyjazd ok 13:30 - 14:00. Jadę przez Tbg, Połaniec, Nowy Korczyn, koniec trasy Nowa Huta (pl. Centralny, M1, DH Wanda, Mistrzejowice lub okolice). Jadę pusty więc mogę coś zabrać :)
Wraca ktos w tygodniu z Warszawy na Bełchatów / Piotrków? Potrzebuje jedna przesyleczke z Raszyna odebrac
jutro (tj 20.XII,2011) jadę ze zwierzyńca do rzeszowa - wyjazd około 7.00 a powrót do zwierzyńca około 17.00, kom 693 791 213
Potrzebuję przewieźć zderzak s3 przód z Wrocławia w okolice Katowic
Dziś kierunek Szydłowiec->Kielce->Radomsko
jutro Radomsko->Częstochowa->Kamieńsk(na 50%)->Końskie->Szydłowiec
Czy ktoś bedzie jechał z Warszawy do Katowic bądz odwrotnie ?
Początkiem lutego Myszków - Kudowa , jade wiekszym autem wiec cos moge zabrac .
21.02 Lublin-Warszawa i od razu z powrotem
26.02 Lublin- gdzieś za Poznań i 27.02 z powrotem, jak komuś coś trzeba to pisać PW
20.02.2012 - kurs z warszawy (praga południe) przez siedlce, białą podlaską, terespol, włodawę do zwierzyńca
bedzie ktos jechal w najblizszym czasie z warszawy w okolice leszno-poznan-kalisz?prosze o kontakt
jakby co to 13.03 jadę w trasę - Wrocław -> Kraków -> Wrocław
Jutro: Bielsko-Biała -> Brzesko niedziela : Brzesko -> Bielsko-Biała
M.
Potrebuje transportu 2 sprężyn zawieszenia z krakowa do rzeszowa lub zamościa lub lublina lub przemyśla lub biłgoraja kontakt najlepiej jakis sms na nr 693 791 213
hej. Jadę w Wielkanoc ze Stalowej Woli (przez Tarnobrzeg, Połaniec, Nowe Brzesko) do Krakowa (godz gdzieś tak pewnie ok. 10, 11). Wracam w Poniedziałek zapewne po południu. Na razie cały pusty. W razie czego mogę kogoś lub coś zabrać :)
Prtzydał by sie kurier wrocław-łódz i gniezno/piła - łódz :) ktos moze jakos jedzie tam w najblizszym czasie?
czy ktos moze w najblizszym czasie bedzie jechał z kalisza do warszawy lub płońska,
jesli tak prosze o kontakt
Piątek Rybnik---> okolice Żywca itd. powrót w Niedziele.
Sobota rano Szydłowiec->Przysucha->Opoczno->Łódź lub Bełchatów (tu sprawa jest rozważana) -> Wrocław
Powrót niedziela wieczór.
wyjazd 3 maja Bełchatów=> Sulejów=> Kraków....
powrót 5 maja Kraków <=Sulejów <=Bełchatów...
2 maja - Wrocław -> Warszawa
6 maja - Warszawa -> Wrocław
1 maja Wadowice->Częstochowa->Wieluń
3 maja Wieluń->Częstochowa->Wadowice
panowie potrzebuje kogoś kto jedzie z powiedzmy z lub przez kraków do wielkopolski np. poznań lub w inne miejsce!
czy mogę prosić o pomoc w przetransportowaniu silnika zaburtowego z Gdańska z Warszawy?
ciekawa opcja dla potrzebujacych transportu.
Od maja do przynajmniej marca 2013 jest opcja przewiezenia roznych rzeczy z Leszna do Warszawy.Brat jezdzi na delegacje.wyjezdza w poniedzialek o 3 rano ,wraca w piatek kolo 22 godziny.
Jezdza busem wiec mozna przewiez np zderzak czy maske.
Wszystko jest do dogadania kontakt poprzez priv,koszt takiego przewiezenia to piwo do kierowcy :P
czy ktoś wybiera się dostawczakiem w trasę z okolic radomska- śląsk (katowice i okilice)
jedzie ktos w najblizszym czasie z okolic leszna w okolice Chorzowa, Żywca albo Krakowa?badz z warszawy w okolice Chorzowa ,Zywca. Krakowa?gdyby ktos sie znalazl to prosze o kontakt na PW
Jedzie moze ktos z Bielsko-Białej/Chełma(Slaskiego) do Wawy w najblizszym czasie ? :)
15 czerwca - Ożarów (świętokrzyskie) - Kraków - Zakopane
A czy opcja przewiezienia czterech liter też wchodzi w gre w tym wątku czy jest od tego inny?
Potrzebowałbym przetransportować siebie z Wrocławia do Warszawy 15.06 po 15ej lub w sobotę najlepiej z rana, powrót w niedziele 16.06.
Taki sam kurs do warszawy i spowrotem w czwartek 21.06 godzina dowolna, powrót w niedziele 24.06
Wiem, że kilka osób jeździ w różne trasy regularnie w tym i ja więc jeśli nie ma takiego wątku to może warto by utworzyć, mogę kogoś zabrać jak będę jechał.