-
Co to znaczy że się bawiłeś... gdzie wchodziłeś i co klikałeś... ?
tapnięte z S7 edge
-
Pacjent bord K
Czy ma ktos zakodowane footwell podczas jazdy? Bajt 16 bit 7.
Dziala?
-
Ja sobie sam zrobiłem dodając dodatkowe czerwone diody.
Tej opcji nie testowałem.
-
Wiem że to nie temat o tym ale ciekawą opcją dla tych co chcą mieć footwell podczas jazdy i w dodatku w barwie czerwonej lub jakiej tylko chcą są moduły 2 kolory od Tomnika...
https://youtu.be/ETciaurdpY8
tapnięte z S7 edge
-
czaro,komander, o dokladaniu ledów wiem. Zobaczylem w bordzie taka opcje lecz niestety u mnie ona cos nie dziala - stad pytanie
-
Witam posiadam moduł z końcówką C i chce zamienić na J czy bd to dobry pomysł? Czy obsługuje on xenon
Wysłane z mojego MHA-L29 przy użyciu Tapatalka
-
Szukaj borda z końcówką K,N,P. Bord 30 bitowy.
-
Pany pytanie. mam dołożony bord K, zaznaczyłem rozszerzone menu w FIS, ale niestety mi go nie pokazuje, jest na to jakiś patent?
drugie pytanie, zawsze gdy włączam silnik na FIS pokazuje mi menu nawigacji, a chcę żeby po odpaleniu silnika pojawiło się pełne wyświetlanie: temp, spalanie, radio... muszę na manetce 2 razy wcisnąć przycisk restart żeby wyjść z menu nawigacji ... - jest tez na to jakiś patent? spotkał się ktoś z czymś takim ?
-
Rozszerzone menu w fisie musialem wlaczyc jeszcze w adaptacjach zegarow jak dobrze pamietam
Co do reszty nie wiem bo nie mam navi. Co ustawie przed zgaszeniem silnika to zastaje to samo przy odpaleniu.
-
Jakiś namiar na adaptacje zegarów? 😁 gdzie co i jak?
tapnięte z S7 edge