8P0 820 043 G na pewno, i jeszcze 8P0 820 043 L jak się nie mylę.
Printable View
8P0 820 043 G na pewno, i jeszcze 8P0 820 043 L jak się nie mylę.
Ciężko dostępne na allegro. A z jakimiś innymi oznaczeniami możliwe są do zamiany?
A orientuje się ktoś czy panel z symbolem AG też może być jako zamiennik panelu z symbolem H?
Witam
Wracam ponownie do mojego tematu zimnego powietrza z prawej strony
Klimatronic ma 0 błędów
Rozebralismy schowek dojścia do klap i wszystko działa klapy się przestawiają
Proszę o sugestie gdzie szukać problemu
Sprawdź jaką temperaturę pokazuje na czujnikach w wylotach nawiewów. Jak jest problem z klapami to najczęściej jest błąd.
Podrzucę ponownie , jest problem w 8P z siła nadmuchu/nawiewu , na max ustawieniu klimatornika ledwie wieje , ale słychać jak wentylator pracuje , wymieniłem filtr był czysty i suchy , ktoś coś?
da się po zdjęciu dolnej osłony przy kierownicy ale będziesz miał ograniczone ruchy
http://forums.vwvortex.com/showthrea...ap-Left-(V158)
Witam.
8P. Jeśli użyję spryskiwaczy przedniej szyby, climatronic zamyka obieg wewnętrzny, na 30 może 60s. Żeby nie śmierdziało płynem jak się domyślam. I to jest funkcja climatronik nie żaden błąd, sprawdzone w kilku 8P.
Problemu nie ma gdy autem jedzie 1 lub 2 osoby. Gdy autem jadą 4 osoby w chwili zamknięcia obiegu auto zaczyna parować. Szukałem vcdsem w dopasowaniach wyłączenia tej funkcji ale słabo z opisem. Ktoś zgłębiał temat?
I drugi temat to grzałka PTC w climatronic. Miałem jej błąd "element PTC wadliwy". Udało się ją naprawić i ciepłe powietrze dmucha po kilkunastu sekundach od uruchomienia silnika. Warunek jej włączenia to temperatura powietrza na dworzu poniżej +4 stopni i odpowiednie ładowanie aku.