[QUOTE=lukaszSP;593410]Nie mam :) ale będą lepiej wyglądały niż jakieś ringi :) poprostu mi sie podobają najbardziej :thumbright:
Printable View
takie pytanie. wiem ze temat był poruszany milon razy ale spytam. kupiłem lampy polifty i tam jest kosta inna niz w przelifcie. mozna kupic taka przelotke na allegro???szukam szukam i nie moge znalesc. wiem ze sa w aso i w skodzie ale moze sa tez na allegro. wie ktos moze jak tego szukac na allegro???
po numerze części np. i zaznacz zeby szukał też w opisach aukcji.
z kostkami to cięzko, szukałem. A nie iwem czy gra warta świeczki, bo ja kupiłem te kostki w skodzie (ale nie w aso) po 5zł za sztukę...
Kostki do cewki zapłonowej skoda fabia 1,4(chyba albo 1,6)
Dmdash trza było blachy zakryć:) ale mam tyc i hid 4300 i jestem zadowolony mam je dwa miesiące,przy starych żarówkach świeciły tragicznie...bardzo tragicznie a przy Hid super.
Tak.Tyc +h7 zwykła to gorzej niż przedlifty.Jak niechcesz Hid wsadż philips blue vision albo jakieś porządniejsze to może będzie lepiej.U mnie na zwykłych niedało się wyregulować lewej lampy,niemiała tego załamania a teraz jest rewelka.
W tamten weekend stałem się posiadaczem ori ksenonu :). Wszystko byłoby dobrze gdyby nie to, że nie ma odpowiedniej jasności. W momencie odpalania barwa jest niebieska a potem żółknie i wchodzi w kolor taki różowy. Wszystko wskazuje więc na żarniki. Ciekawi mnie też czy to nie są czasem odbłyśniki w soczewce. Nie wiecie jak jest z trwałością odbłyśników w lampach Hella? Facet od którego kupowałem lampy powiedział że soczewki w tych lampach są nie do zdarcia.
To oznacza, że trzeba wymienić żarniki.