a to takim zanim znajdę kogoś to lata mina:D bo pewnie nie wszyscy maja możliwość sprawdzenia.
Printable View
a to takim zanim znajdę kogoś to lata mina:D bo pewnie nie wszyscy maja możliwość sprawdzenia.
Chodizło mi o podpięcie czyjejś pompki i sprawdzeniu. Byś byl bliżej, to byśmy z moją przetestowali..
no ale jak zawsze odległość ;/
Temat opisany. vcds w reke i odczyt kanalu 21 pozniej nacisniecie przycisku zamknij/otworz. Jesli vag rozpozna kluczyk to pozostaje metoda kodowania kluczyka przy pomocy tematow na forum, tyle w temacie
Nie wiem czy tutaj ale widzę że temat się kręci na temat pompek a może ktoś posiada schemat pompki 8LO862257k poszły mi ścieżki i chcę je odtworzyć ewentualnie jaki inny numer pompki mogę zastosować
Witam. W temacie pompek jestem zielony także liczę na waszą pomoc.
Mam A3 97r. Były w nim centralka z pilota, domykanie szyb i alarm. Chciałbym zrobić sobie kluczyk scyzoryk. Posiadam do tego pilot oraz scyzoryk z polifta A3 2003r.
Pilot 4D0 837 231 N 7060A1 433,92 mhz
Pompka 8D0 862 257 E
Czy mogę włożyć tą pompke i dorobić grot i będzie działać? Czy kostki, podłączenie do pompki pasuje z przedlifta?
Pozdrawiam
Ja mialem problemy z tylna klapa na pompce od polifta.
Już dokładnie nie pamiętam, były takie motywy że najpierw się otwierała jak powinna, potem na odwrót (drzwi się zamykały a klapa otwierała), a potem sie pompka zawieszała do momentu odcięcia do niej zasilania.
Ja w swoim półlifcie miałem właśnie ta pompkę 8d0 862 257 E i nie miałem żadnego problemu z nia. Normalnie chodziła klapa. Pilot miałem 3 przyciskowy, nie chodziło tylko otwieranie klapy z osobnego przycisku. Klapa otwierała się normalnie z drzwiami. Potem zamienilem się ta pompka z jednym forumowiczem, bo denerwował mnie błąd na vagu o braku syreny ( auto mam bez alarmu, nawet przy wylaczonej funkcji alarmu był błąd syreny). Z tego co wiem forumowicz co od mnie odkupił tez miał przedlifta i chodziło mu bez problemu. Także myślę, że to kwestia kodowania, chociaż ja ta pompkę miałem z anglika i bez zmian kodowania chodziła.