Jesli mnie pamiec nie myli, to rozszerzone menu trzeba jeszcze w zegarach ustawic.
Czas swiecenia coming leaving ustawia sie w adaptacjach w bordnetz, a nie w kodowaniu.
Jesli mnie pamiec nie myli, to rozszerzone menu trzeba jeszcze w zegarach ustawic.
Czas swiecenia coming leaving ustawia sie w adaptacjach w bordnetz, a nie w kodowaniu.
Czas działania C/L zrobiony. Nawet zmieniłem tak by świeciły halogeny.
Możesz coś więcej o tym ustawieniu w liczniku?
Niestety nic więcej nie zrobisz z tym rozszerzonym menu.
Tak jak i Ty wymieniłem BORD z F na K, modelowo mamy ten sam rocznik, niestety nasze liczniki nie obsługiwały jeszcze tego Menu...
tapnięte z S7 edge
Btw. Poczytaj kilka postów wyżej... była o tym rozmowa bo sam chciałem to ogarnąć 😉
Czytałem właśnie i tak zakładałem, że muszę zmienić licznik na nowszy.
A da się przyciemnić światła do jazdy dziennej (czyli włączony tryb skandynawski a nie drl) ?
Ja mam światła do jazdy dziennej w halo i tam da się je przyciemnić 😉
tapnięte z S7 edge
Właśnie w halo nie chce bo tak i tak postojówki świecą :-(
Da rade przyciemnić zwykłe światła?
I jak to jest z tym trybem Ameryki północnej?
W teorii jak zaciągnę ręczny to światła powinny zasnąć a tak się nie dzieje ?
Tak jak Kamil pisze... Ja nic nie pisałem że mi postojówki świecą bo nie świecą 😉 DRL w halo i tylko w halo przyciemnione do 60% mocy
tapnięte z S7 edge
ok, DRL zmieniłem na halogeny/przeciwmgielne i poprawiłem kodowanie (teraz już nie świecą mi postojówki) :)
Teraz kolejny problem. Normalnie przy zaciągniętym ręcznym jak jest włączony tryb północnej ameryki nie powinno nic świecić w samochodzie, u mnie niestety te bajer nie działa. Jakieś pomysły dlaczego ?