dokładnie, na tą wiadomośc akcje nokii spadły o 14%. W nokii jakoś nie mogą przyjąc do wiadomości, że oprócz telefonu liczy się system. Jak napisał miro - nokia właśnie sama się skończyła.
Printable View
Ja od kilku lat mam tylko htc a tak jak koledzy napisali, nokia poprzez system się skończyła.
Witam , potrzebuje pomocy w wyborze telefonu a mianowicie zastanawiam się pomiędzy HTC HD 2 a Samsung Galaxy S I9000
dużo czytałem już o tych telefonach o ich wadach i zaletach ale chciał bym usłyszeć wasze sugestie (np posiadaczy tych telefonów) albo osób które miały styczność z tymi dwoma modelami telefonów,
temat o telefonach juz jest. Galaxy S.
Oczywiście ze na 1000% Galaxy S:D
ale używałeś tych obydwu telefonów:) czy posiadasz galaxy s i dlatego jest taka a nie inna odp:)?
HD 2 przegrywa przez Windows Mobile, wygrywa Galaxy S, ale jesli mialbys jeszcze do wyboru Desire HD to bez watpienia go bralbym ;)
czytałem też o desire HD ale nie ma go przystępnej cenie w mojej ofercie , wiec wybór padł pomiędzy tymi dwoma telefonami... . Bawiłem się tymi telefonami hd2 na wm nawet szybko działa, a galaxy s tylko po flashowaniu 1.3ghz i też ladnie płynnie po podobno wczesniej na seryjnym sofcie troszkę wolny
Ja bawiłem się HTC kolegi, oraz swoim galaxy. Jak dla mnie galaxy o niebo lepszy. Mam niestety soft brandowany by Orange, ale chodzi b.szybko. W przyszłości bliskiej zmienię soft na nowego Andro. Wcześniej tylko muszę wywalić tego Orange. Dodam ze do telefonu przekonał mnie właśnie kolega dmdash
kolego od 4 lat codziennie widze telefony, dobieram je klientom itd. Bawilem sie obydwoma. HD2 ma winde, ale na dana chwile mozesz miec procz windowsa takze Android (tak, dwa systemy) lub wywalisz windows na rzecz androida. Jest to okraszone np. problemami z gpsem. Ale Galaxy S zabija HD2 wyswietlaczem (hd2 mleko takie, galaxy ma super amoled). Wg mnie galaxy jest tez szybszy, bardziej nowoczesny, oparty o system android ktory jest przyszlosciowy. Pamietaj jednak, ze telefon z droidem na pokladzie potrzebuje byc on-line kiedy on chce, niezbedny jest tutaj pakiet na internet, min. 150mb. Wylaczajac net bedzie to zwykly dotykowiec, w dodatku zmulony. A bateria w obu bedzie pewnie na zblizonym poziomie, czyli 1 dzien, max 2.