-
setA, powinno pasować
xenvera, dzwoń do ludzi od części (np. buzz-astral, albertk) - w ASO 58 zł
-
szukam włacznika blokady drzwi od strony kierowcy do modelu 8p rocznik a3 czy przycisk pasuje z innych aut np a4 a6?
-
1 Załącznik(i)
pasuje tylko od a3 8P
dobierz w/g ilosci drzwi
-
Potrzebuje nr. Pomki spryskiwaczy szyb do A3 1.8AGN 99R.
-
-
numer filtra do haldexa II generacji pomożecie ? Audi A3 2.0TFSI 2005 pozdro ;)
-
Witam, szukałem w darmowej etce ale nie mogę zlokalizować jednej części. Mam A3 z 2007 w wersji 3D. Przy ostatniej wymianie żarówki z tyłu w reflektorze, wypadła mi uszczelka między oprawą żarówek a kloszem (lewym). Jak ją włożyłem osobno to jest trochę krzywa i nie wiem czy będzie teraz dobrze dociskać. Mogę ją dokupić osobno? Szukałem numeru tej części, ale wydaje mi się, że w Etce nie ma jej wyszczególnionej.
-
-
Cześć, muszę się upewnić czy konektor do czarnej 16-sto pinowej wtyczki "d" do klimatronika :4A0972883C czy na pewno będzie ten: 000 979 223?? Z góry dzięki za pomoc.
-
@slawekebi, tez o tym na początku myślałem, tylko że ta część ma całkiem inny kształt (taki jak część nr 2 z tego co pokazałeś) . Chodzi mi o ustalenie która w chodzi w oprawę żarówek tą co jest poniżej.
Coś mi się wydaje, że to można tylko kupić jako oprawa żarówek i wtedy jest ta uszczelka wklejona...
Pozycja nr 29 odnosi się chyba do uszczelki ale oprawy żarówek do lampy tylne wewnętrznej (tej w klapie) dla wersji 5D