a magik który to robił to co ręce umywa czy już u je poobcinałeś?
Printable View
a magik który to robił to co ręce umywa czy już u je poobcinałeś?
nie ma rece jeszcze moze jeszcze sie do czegos przydadza ;) to znajomy dobry zna sie na takich rzeczach w miare i inne tematy juz mi naprawial tym razem cos nie wyszlo zobaczymy co na to specjalisci w serwisie
500 zl i po problemie :D ale wszystko teraz smiga...
to w czym tkwił problem?
wymienil laser i naped powiedzial ze cos tam popalone i zeby magik zabral sie za inne czary... ale najwazniejsze ze juz dzial szkoda ze az tyle ale za glupote sie placi niestety...
Witam, chciałbym wymienić mojego concerta na rns-e , posiadam taka konsole jak na załaczonym foto.Nowe radio podejdzie mi pod stary stelaż czy musze też dokupić , czy jest sens w kupowaniu "rekina " i dziurawienie dachu do anteny gps czy lepiej kupic taka np na podszybie , na co zwrócic uwage przy kupnie tego radia. http://zapodaj.net/images/a06d568831049.jpg bardzo dziekuje za odpowiedzi.
Wszystko, wszystko było ;) nawet w tym temacie, ale po co szukać jak można napisać raz jeszcze.
Ech....
Tak, RNS-e podejdzie plug&play. Rekina nie potrzeba, wystarczy kupić antenę GPS i wystarczy zamontować pod konsolą... tyle.
Dziekuje bardzo za odpowiedz ;)
Witam serdecznie, mam pytanie odnośnie Radia RNS-E, otóż czy mogę wyciągnąć radio za pomocą wyjmaków i odłączyć radio?? Prawdopodobnie w środku mam roztrzaskaną płytę więc musiałbym to sprawdzić. Czy nie będę musiał podawać potem jakiś kodów??
Pozdrawiam
Nie, nie bedzie takiej potrzeby.