ładuje się :)
Printable View
ładuje się :)
co do internetu , gdy np używasz 3h dziennie albo i więcej ile transferu zużywasz na miesiąc? tam mniej więcej?
Nie wiem bo cały czas na Wi-Fi siedze.
na chomiku już jest paczka z kompletną navi oraz same głosy dla tych którzy już mają wgraną navi :)
dobra, jakie to bylo konto na tym chomiku?
poszło PW :) testowałem navi, bardzo szybko przystosowuje się do zmiany trasy i nie każe zawracać, tylko wyznacza nową. Fajna rzecz, ale ładowarka samochodowa to konieczność :)
Niestety próbowałem wszystkie Aury na swoim Desire HD i w andku wszystkie nadają się do d........
Ładnie to może i wyglądaja,ale algorytmy wytyczania tras, są zazwyczaj z kosmosu :(
Także nie radze się zapuszczać,w kompletnie nieznane tereny z nawigacjami pod Androida!
Wystarczy wyznaczyć znaną, nam trasę i zobaczyć jak jesteśmy kierowani.
Zazwyczaj ręce opadają :(
ja na google maps pomykałem troche i też sie nadaje, ale ciągnie net :D innej navi nie mam w komorce, bo nie potrzebuje. A lubie google maps ze wzgledu na to, ze mozna wyszukac najblizsze bary i inne klimaty w naszym otoczeniu, poprzez funkcję miejsca - mi to pasuje ;) a na wakacjach to skarb:D
ja dzisiaj troche po mieście pojeździłem z sygiciem i wyliczanie trasy jest na prawdę ok :)
Co do Navi w telefonie (mam samsunga galaxys wersja oprogramowania 2.3.1) testowałem wszystko co dostępne na rynku i wg mnie najlepiej chodzi (zimny start - nie gubienie satelity itp) IGO. Dokładność map jest zadowalająca - choć daleko mu do AutoMapy to jednak doprowadzał mnie zawsze do celu.
Osobiście ściągnąłem soft z iGO