to chyba nie w PL gdzie sa takie drogi (koles ogarnia temat) ???!
ktos ostatnio sie ze mna sprzeczał ze nie da rady oderwac koło dokladnie w takiej R1 przy 180 :)
Printable View
W PL, droga za Sokolowem Podl do Siedlec :)
To nie ja Mio, ale tez myslalem ze nie da sie poderwac kola przy tej predkosci ;) Koles ogarnia sprzeta, nie powiem.
Ja też nie sądziłem, ale swoją drogą 230 w konkretnym terenie zabudowanym...
Taaaa Julek, to przegiecie. Zreszta w Sokolwie ciezko o "rozwaznego" kierowce ;)
ja nie wiem jeszcze na autobanie to ok ale jadac przez wies z taka predkoscia na kole!? gdzie masa dzieci kurakow psow kotow gania po drodze dosyc długo lecial na kole z taka predkoscia ciekawe jak poradził sobie z wiatrami bocznymi ??????
Mam pytanko do znawców Suzuki.
Czy tył, taki jak na zdjęciu jest tylko w Busie, czy jeszcze w jakimś innym modelu?
http://images.bikedekho.com/large/su...light-view.jpg
chyba, że chodzi Ci o połączenie kierunków z tylna lampą. Że są w zadupku razem.
http://www.motorcyclefamous.com/wp-c...-1000-back.jpg
W sumie to mogło być też coś takiego :)
Czy taką pupę ma cała seria GSX-R? Może jeszcze jakieś inne modele Suzuki?
Ścigałem się po prostu z jakimś podobnym motocyklem (właśnie z takimi światełkami i trójkątnymi tłumikami) - był szybki, ale umówmy się, że 280 KM w osobówce nie robi wrażenia na większości motocykli mających powyżej 80 KM. Zaskoczyło mnie przede wszystkim to, że motocykl był cichy - może trochę głośniejszy od mojej eski, co jak na takie osiągi jest rzadkością.
ufff...
chcialem Wam sie pochwalic-wiem ze to nic ale dla mnei cos ;)
jazda rano motorem jest piekna- i tu powaznie o tym mowie!
nie prawda jest ze tiry nie zjezdzaja i busy maja w du** motocyklistow,
problemem jest noc ale wtedy nie ma sie co dziwic ,kazdy jedzie bo musi i nie ma jak ustepowanie miejsca innym,
policjanci to... idioci! - nie wazne czy na moto czy w samochodach maja w d** motocyklistow pokazuja wyzszosc za kazdym razem..
podobna sytuacja jest z samymi motocyklistami..wszyscy sie pozdrawiaja machaja a na drodze maja w dupie czy ktos za nimi jedzie czy tarasuja komus droge itd itd...kolejna wyzszosc maszyny nad maszynami innych...
wiem ze wszytko zalezy gdzie je jedzie i jest (zdarzyly mi sie wyjatki od wszystkich w/w sytuacji) ale co kraj to ten sam obyczaj ;) hehe
moja wczorajsza trasa jednodniowa:
padlem wczoraj jak przyjechalem na 22 do warszawy
pojazd:
moja Halina ;)
cel:
przewoz paczki priorytetowej..
trasa:
4:00 warszawa- krakow - 295km 3,5h
kraków- praga - 560km 6h
praga- 23:00 warszawa- 690km 8h
spalanie- spore!!!!
wrazenia:bezcenne aaaa no i Halina naprawde wymiata ;)
(az zal bedzie mi ja oddawac...ale beda to dobre rece...)