To co wysłaleś to nie mówi gdzie trzeba te wtyczki podłączyć , moze jakis modół trzeba kupic , chciał bym rekina na dach też dać
Printable View
To co wysłaleś to nie mówi gdzie trzeba te wtyczki podłączyć , moze jakis modół trzeba kupic , chciał bym rekina na dach też dać
A po co Ci ten rekin na dachu ?
Tapatalk
Kupilem taki zesta i bym chciał go mieć zamontowanego jak ori, wiec do czego trzeba podpiac wtyczki
Chciałbym wywalić BNS 5.0 i wstawic coś z ekranem i nawigacją.
Moja konfiguracja: A3 8P 2011, kolorowy FIS, BNS 5.0, zmieniarka, zestaw bluetooth, gps. (wszystko ori)
Jaką wersje RNS powinienem wybrać(zauważyłem że jest ich trochę), tak aby wszystko co mam współpracowało?
Co myślicie o tym -> RNS-E LED z olx
warto to kupić?
Kazda wersja RNS to obsluzy.
Witam. Czy ktoś wie jak w nawigacji RNS-E włączyć RDS? i Radio controlled clock.
Mialem 3 rns-e i w kazdym rds dzialal z automatu, nie trzeba bylo kodowac. Co do zegarka to trzeba takowy miec z modulem za zderzakiem tylnym, pod lampa. Nie ma to nic wspolnego z rns-e.
Ok dzięki. To u mnie tego chyba nie ma. to ma być po stronie kiekierowcy czy pasażera ??
modul zegarka powinien byc po lewej stronie pod lampa. trzena zsunac zderzak by sie dostac.
Witam, posiadam Audi A3 8P Sportback 2008r (przed liftem), fabryczne radio Chorus chciałbym zamienić na jednostkę RNS-E? Gdzie znajdę rozpiskę potrzebnych części oraz instrukcję montażu? Szukałem ale nic nie znalazłem, widocznie słabo szukałem. Proszę o pomoc. :)