Cześć, Czy ktoś w Poznianiu lub okolicach zamuję się wymiana zegarów 1/2 Fis na FIS???
Printable View
Cześć, Czy ktoś w Poznianiu lub okolicach zamuję się wymiana zegarów 1/2 Fis na FIS???
Mam pytanie posiadam w swoim audi A3 1.9 TDI 96KW z 2001 roku licznik jagera 1/2 Fisa z elektronicznym zegarkiem, licznik mi padł, kupiłem na allegro licznik z lifta z pełnym fisem VDO gdy podpinam niebieską i zieloną wtyczkę podświetla mi fis na czerwono i świeci mi kontrolka od świateł po przekręceniu zapłonu nie pokazuje temperatury ani paliwa. Czy da sięjakoś go sprawdzić czy działa bo jak coś to musze go odesłać a niemam pojęcia jak sprawdzić czy fis i wszystko w nim działa pomóżcie. Z tego co mi się udało poszukać to trzeba jakieś piny zmienić w kostkach. Jak można sprawdzić czy ten licznik działa proszę o pomoc
Witam, w moim a3 siedzi licznik 8L0 919 860, na jaki inny z fis mogę go zamienić ?
KOlego sensi, poświęc pare minut i przeczytaj ten temat, na pewno znajdziesz odpowiedź. Podpowiem Tobie, że musisz mieć przedliftowy FIS.
witam, mam problem ze zgraniem wsadu, z licznika jagear pół fis, zgrywa mi tylko jakąś część, jest jakiś inny sposób żeby wydobyć pin z tego licznika? próbuje kablem tacho i nic, część wsadu udało mi się ściągnąć polskim vagiem żeby wydobyc normalnie pin oczywiscie nie ma mowy :/
Gamers, o ile się nie mylę żeby zgrać wsad z licznik jeager musisz wyciągnąc licznik ( bynajmniej tak pisano wcześniej. Wertuj temat dokładnie, a jak coś uderz do mieto3.
wlasnie przeczytalem temat bodajże 4 razy, i nie widzialem rozwiązania mojego problemu niestety.
Witam,
jestem w trakcie migracji licznika ( benzyna będzie do diesla) i poszukuje wsadu 8L0919880BX (silnik diesel) bo z tego co znalazłem ma on 120km/h na 12 więc przypasowały by moje stare tarczki z 860.
Wie ktoś jak podłączyć licznik vdo polift na stole jakie piny do zasilania jakie do masy i jaka kostka? tylko nie piszcie mi że było bo przeszukałem całe forum i wszedzie jest do przedlifta
tak na 90% (rok 2000 8L0920930E) :
masa: 7, 9, 29, 32
plus: 1, 23
Niebieska wtyczka
przedlift opisany na forum:
http://www.a3-club.net/forum/showthr...=1#post1095272
Czyli w swoim poście chyba literówke zrobiłeś.