dokladnie juz poprawilem wielkie dzieki
Printable View
dokladnie juz poprawilem wielkie dzieki
pytanie jak zmienić wskazania obrotomierza w liczniku benzynowym, po zmianie na diesla tak zeby pokazywalo dobrze obroty na dieslowskiej tarczy?
Poszukaj na forum jest temat o tym.
Podpowiedź : dział warsztat
Panowie na szybko przeleciałem pierwsze strony tematu i...
Mam rozumieć, że montaż zegarów z pełnym FIS'em jest możliwy?
Mam A3 1.9TDI z '96 roku wyposażoną w najzwyklejsze zegary i powiem szczerze, że od jakiegoś czasu choruję na w pełni sprawne zegary FIS. Czy jest możliwość ich instalacji w
moim aucie? Z góry dziękuję i przepraszam za głupie pytania.
Demontis, jest. Tylko musisz poświęcić trochę więcej czasu przy kawie lub herbacie i przeczytać cały temat ;)
jak jest z przyciskiem "reset" na manetce? czy jezeli raz nacisnę to powinno się wszystko wyzerowac czy poprostu powinien sie wyłączyc fis? i jak jest z czasem wyswietlanym? bo mi cały czas się sumuje odkąd założyłem fisa
raz - wyłączasz
trzymasz dłużej - restart
Panowie mam pytanie czy któryś z liczników "1/2 fis" z oznaczeniami 8L0920980E lub 8L0920950E będzie pasować do Mojego A3?
Wyjąłem swój licznik i sprawdziłem jak jest napisane w Moim i widnieje tam numer 8L0920900F
Pozdrawiam. :)
980e o ile pamiętam do jest pełny fis, bo nawet chyba mam taki u siebie, nie wiem jak ten drugi, bo szukając po necie wyskakują różne. A nie chcesz zmienić swojego na pełen FIS? Wtedy tylko musisz mieć pewność na jakim immo jest licznik, lub mieć kluczyk od tamtego licznika (i wtedy się nie przejmujesz immo ;) ).
http://allegro.pl/audi-a3-lift-liczn...414975749.html PÓŁ-FIS :P
nie, nie chcę. nie mam tyle pieniędzy na wymianę na pełen fis + koszty montażu :)