no ostatnio o 7 rano zdjalem telefon z ladowarki, 2,5 godziny sluchalem muzyki w aucie, jakies 20 minut nawigacji google maps, max 15 minut rozmów i umarł o 17 :/ musze wozic w aucie drugi telefon :/ ale jest najciekawszy mimo wszystko :)
Printable View
no ostatnio o 7 rano zdjalem telefon z ladowarki, 2,5 godziny sluchalem muzyki w aucie, jakies 20 minut nawigacji google maps, max 15 minut rozmów i umarł o 17 :/ musze wozic w aucie drugi telefon :/ ale jest najciekawszy mimo wszystko :)
w samochodzie słuchasz muzyki? :) nie masz radia ?:) a w aucie polecam wozić ładowarkę ;) przydaje się czasami :)
a powiedz mi co ci przeszkadza jak podłączasz telefon na noc do ładowania? :)
Ja mam awaryjnie starą 6310i:D SGS do navi,fotek,muzyki do autka z aux-a. No i net w pracy
chyba sie skusze, ale musze to przemyslec jeszcze, nie ukrywam fascynacji galaxy s :P
ja też sie zastanawialem nad kilkoma tel w tym temacie o tym pisalem , teraz jestem szczęśliwym posiadaczem galaxy s i jestem bardzo zadowolony z niego :D wydaje mi się ze to byl dobry wybór nie ukrywam że baterie je b.szybko ale coś za coŚ
Zdecydowanie Galaxy S, nie ma zadnych watpliwosci :thumbright:
a co lepsze - Galaxy S czy iPhone 4? i dlaczego Galaxy? ;)
pod koniec kwietnia będę przedłużać umowę i w zasadzie jestem zdecydowana na iPhone'a, ale może to nie jest najlepszy wybór i w podobnej cenie mogę dostać coś innego. nie znam jeszcze oferty dla mnie ale podejrzewam, że będę musiała za iPhone'a dopłacić ok. 500 zł
ja bym sobie wziął iphone :D telefon nijaki ale fajny gadżet :D
albo inaczej... nie upieram się przy porównaniu iPhone'a z Galaxy, po prostu czy jest coś lepszego? ;) nie ukrywam, że iPhone to dla mnie fajny gadżet a Galaxy i te inne już mi się tak nie podobają (takie moje babskie widzimisię)