Chyba na 6 kanale w adaptacjach,możesz też sprawdzić zmieniając wartości w innych i obserwować reakcję
Printable View
Chyba na 6 kanale w adaptacjach,możesz też sprawdzić zmieniając wartości w innych i obserwować reakcję
Właśnie sprawdzałem i nic . zero reakcji :(
A zalogowales sie do sterownika?
Witam, panowie mam problem z odpalaniem auta, po podpięciu auta pod VCDS pokazało:
17441 - Sensor for NOx (G295): Signal too Low
P1033 - 002 - Lower Limit Exceeded
16725 - Camshaft Position Sensor (G40): Implausible Signal
P0341 - 004 - No Signal/Communication - Intermittent
Sprawa wygląda tak, po skasowaniu błędów mam spokój na tydzień i później pojawia się błąd od NOX a za 2-3 dni błąd od czujnika wałka. Czujnik wałka wymieniony na nowy, oraz nowa instalacja do niego zrobiona bezpośrednio od kompa i nic. Czy te czujniki są w jakiś sposób ze sobą powiązane??
nie a jak to zrobić i gdzie ?
Engine,login,(12233 diesle ale nie wiem jak w benzynie) a pozniej adaptacja i zmieniasz wartosci
witam mam pytanie posiadam kabelek do a3 głownie potrzebowałem go do sprawdzania błędów i takich podstawowych rzeczy wszytko ok... ostatnio potrzebowałem zrobić długie kodowanie w kanale 9 i nic nie jestem w stanie zrobić nie widać rzeczy które są a które można zaznaczyć do kodowania. Dodam że w innych kanałach moge i tutaj moje pytanie to wina że słaby kabel? czy tam można cokolwiek robić tylko jakimś droższym?
Co mogą oznaczać:
5 Faults Found:
16500 - Engine Coolant Temp. Sensor (G62): Implausible Signal
P0116 - 35-10 - - - Intermittent
01249 - Fuel Injector for Cylinder 1 (N30)
26-00 - Output Open
01250 - Fuel Injector for Cylinder 2 (N31)
26-00 - Output Open
01251 - Fuel Injector for Cylinder 3 (N32)
26-00 - Output Open
01252 - Fuel Injector for Cylinder 4 (N33)
26-00 - Output Open
pierwszy był tylko raz, reszta się pojawia cały czas, auto nie odpala...
Witam, czy mógłby mi ktoś pomóc w przetłumaczeniu poniższych błędów?
1.) 22531
2.) 10499
3.) 10501
Z góry dziękuje :)
Witam, moje pytanie dotyczy błędu ''03F5'' nigdzie nie mogę znaleźć jakiego typu jest to usterka. Byłbym wdzięczny za udzielenie mi odpowiedzi :)