Łukasz, gratulacje! :) zazdroszczę :P
Pablo, dzięki za info :) i mam nadzieję, że to "szczególne traktowanie" nie polega na traktowaniu jak typową babę za kierownicą :P
Printable View
Łukasz, gratulacje! :) zazdroszczę :P
Pablo, dzięki za info :) i mam nadzieję, że to "szczególne traktowanie" nie polega na traktowaniu jak typową babę za kierownicą :P
wukasz5 gratulacje! Ciesze sie ze jestes zadowolony. Szybko to nawet u Ciebie poszlo. A wiedzialem ze szkola Tomka Kulika Cie nie zawiedzie! :) I to prawda, ze oni malo ucza placu, bo to popierdołka jest! Najwazniejsza sprawa, to wyjezdzenie sie na drodze, w miescie, itd. A u nich tego jest sporo! Do tego w poprawny sposob. To kiedy u Ciebie zawita jakas maszyna? Moze mojego Hornecika chcesz? :> Albo CBR600RR 2007/2008 mam na sprzedaz :) Ale to chyba za mocna maszyna jak na pierwszy sprzet. W sumie na pewno za mocna.
Gratki dla wukasz5 (podziwiam za odlewnicza), ile czekales na egzamin ?
A dla moniki zycze dobrej pogody na jazdach :-)
Dzieki :) Na egzamin czekałme niestety aż 3 tygodnie. Ale teraz na stronie podaja ze wolne terminy sa już na 20.08. Tylko nie wiem jak czesto aktualizują stronkę. A czemu podziwiasz za odlewniczą? Ja akurat nie moge złego słowa powiedzieć na swojego egzaminatora i egzamin. W sumie dziewczyna przede mną zrobiła na placu kilka błędów (zaczęła od slalomu a nie ósemki, zawracając na slalomie wpadła na słupek i się podparła) i pomimo tego gość dopuścił ją do praktycznego.
Dzieki malik. Czy szybko to poszło to raczej nie. Kurs zacząłem 10 maja a agzamin zdałem 10 sierpnia, wiec sa to 3 miesiące. Skonczylbym duzo szybciej ale przez 2 tyg nie bylo aury na jazdy, później mi nie pasowały terminy i wyszło na to, że z miesiac czasu meczylem sie zeby wyjezdzic ostanie 3h. A maszyne juz mam. Kupilem yamahe FZ6 Fazera.
A FZ6 dobry wybor. Wersja N czy z owiewka? Ktory rocznik.
Monik na pewno "ogarniesz temat":)
Mnie ostatnio "baba za kierownica" R1 zniszczyla ze startu na swiatlach, a wczesniej zaczepnie mi oczko puscila:)
Wukasz5 gratulacje!
Tylu tych motocyklistow, ze pasowaloby jakis spot zrobic "bez samochodow";)
Z owiewką z 2004r z polskiego salonu, serwisowany w ASO na polczyńskiej, przebieg spory bo 42.000km ale przynajmniej pewny. Do tego sporo dodatków: hamulce w oplocie, grzane manetki, kufer givi, crash pady, szyba turystyczna, tylne swiatło LED. Ale najważaniejsze, że bezwypadek (sprawdzony w ASO). Musze niestety tylko wymienić naped w przyszlym sezonie a w najbliższym czasie dokrecić albo wyminić głowke ramy i wymienic uszczelniacze w lagach.
O tak, taki spot to dobra opcja :) Jestem w tym!
A propo szkolenia umiejetnosci. W niedziele jade do Radomia na tor na F&S. Pewnie nikt sie nie zapisal z forum?
Ale w sobote pojade moze do Lublina tez na tor na treningi z motosekcji. Sa jacys zainteresowani? Na razie jeszcze probuje pogodzic wolny weekend i plany. Ale jak sie uda, to moze ktos z forum chce sie ze mna wybrac? :> Koszt to 60-80zl za pol dnia bodajze. Jedynie trzeba sie zdecydowac do jutra najpozniej.
Spoko, dobry rocznik :) 42tys km to zaden przebieg :) Ten motocykl dopiero sie rozkreca. FZ6 to dobry wybor. Smigam czasami na brata z 2005 roku. Kufer to wygoda. Zawsze jak gdzies lecimy to do niego pakuje czesc swoich rzeczy ;)
A to co masz do zrobienia to normalne elementy eksploatacyjne... 600-800zl bedziesz musial wylozyc, ale jak to zrobisz, to motocykl w pelni przygotowany do latania :)