ten rarytas to była moja praca dyplomowa , a w awatarku to motor kumpla
Printable View
ten rarytas to była moja praca dyplomowa , a w awatarku to motor kumpla
wszsytko super tylko ta moc.. 140 koni:)Cytuj:
Oryginalnie napisane przez da3
mam dwóch znajomy motocyklistów... jak ich sie pytam czy powinienem zaczynać od czegoś małego jak 250 to jeden mi przyznaje racje a drugi odradza
odradza raz ze po miesiący bede zawiedziony 250tką a dwa ze taksamo mozna sie zabić na 20 koniach jak i na 120... i mi mówi jak juz kupować to conajmniej 500-600
jakie macie zdanie na ten temat?... ja ostatni raz jeździłem z... 8 lat temu na simsonie co miał pewnie 2 konie i 2 biegi..(szczerze nie pamietam nawet) a teraz robie prawo jazdy! co mam kupić? gsr ma... 98
myśle że najlepiej 500-600 cm3 . np. gs 500 , cb 500 , cbr 600 tylko tą starszą :!:
Osobiści polecam Suzuki GS 500, zaczynałem od takiego.Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ravraj
Cena w stosunku do oferowanych roczników bardzo atrakcyjna, motor bardzo poręczny i dający dużo frajdy.
Odradzam mocniejsze maszyny. Nie dla parady w Niemczech i Szwajcarii przez 3 lata po zrobienu kat A. motocykliści mogą się poruszać tylko i wyłacznie na motorach o mocy max 25KW ( zresztą też spotyka się takie motory sprowadzone na nasz rynek - np. bandity 600 zdławione na 25KW, gsy itd itd.. )
Koledzy i Koleżanki czy można liczyć na Waszą pomoc w oględzinach motocykla przed kupnem?? Mój wybór to Yamaha R6 2003r. Kompletnie się nie znam na tym i pewnie wizyta w serwisie Yamahy byłaby dobrym wyjściem. Ale może ktoś z Was jeździ takim cudem (byłoby najlepiej gdyby się ktoś taki znalazł) i wie na co zwracać uwagę. Wiem że w poprzednim modelu były kłopoty ze skrzynią. Te nowsze mają ponoć ten problem rozwiązany. Nie wiem jeszcze kiedy będę na kupnie (najpóźniej w przyszłym sezonie, ale równie dobrze kwestia miesiąca) ale czy w razie czego można na Was liczyć ??
P.S.
Nie chcę się bawić w ściąganie moto z zagranicy a już na pewno nie z USA. Raczej w kraju będę szukał czegoś w dobrym stanie. Może macie jakieś sugestie ?? Dzięki za wszelką pomoc :wink:
(A)rturo, ten filmik o ktorym kiedys pisalem , umieszczam wlasnie tu !!! To jest taki video klip. Jest ******.... :) koniecznie z dzwiekiem :)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5KfH88PZbic[/youtube]
dobry dobry :d
ostanio śmigam po krakowie YAMAHĄ AEROX i uwielbiam miny szoferów w mocnych autach gotujach się że nie mogąc mnie dogonić :twisted:
Zasteanawiem sie jak to sie stalo ze wczresniej tego tematu nie znalazle... :P daje fotke mojhego sprzecika... niestrety bede musial sie go pozbyc na rzecz A3... jednak marzenie oi niej silniejsze od motoekrków... poniżej fotka mojego sprzecika :)
http://img525.imageshack.us/img525/5031/imag0001gk3.jpg
.i.KALI.i. to jest 125 ? ile sobie ją cenisz ?