Te boczki to skóra czy nubuk? Wydaję mi się ze jeśli chodzi o preparaty to są dobre, ale nie ma takich które czynią cuda ;-)
Printable View
Te boczki to skóra czy nubuk? Wydaję mi się ze jeśli chodzi o preparaty to są dobre, ale nie ma takich które czynią cuda ;-)
chyba skóra czyli zostaje raczej jakiś dobry zakład tapicerski:)
A środek fotela masz z tego samego materiału czy jest to alkantara?
taki sam tylko kolor inny jak widać
po fotkach widać ze to chyba eko skóra ona właśnie tak pęka
Poznałeś to po białym materiale pod pęknięciem? Więc koszt takiego obszycia będzie znacznie tańszy niż by to była skóra ori. Raz tańszy materiał,dwa lżejsza robota z naciąganiem. Najlepiej sam upatrz gdzie można wyrwać tanio takie kawałki skóry i tapicera jakiegoś znajomego/zaufanego lepiej to drugie. :P Jak nie znajdziesz takich kawałków skóry to napisz do mnie PW a może coś ci poradzę ;)
poszukuje sprawdzonego srodka do wyczyszczenia skory na siedzeniach a potem do nawilzenia . najbardziej do wyczyszczenia jej bo widac ze brud jest wtarty w skore skora nie jest popekana jest w ladnym stanie chodzi najbardziej o wyczyszczenie czy mogł by mi ktos polecic jakis srodek ??
Ja na ten sezon zakupie chyba taki zestaw:
http://www.pielegnowacauto.pl/kosmet...skorzanej.html
blacksline wrzucił na forum efekt w trakcie jak i po użyciu i sprawił się dobrze.
Fajny zestaw ma właśnie Sonus, Colourlock i Lexol to te, które możemy polecić z własnego doświadczenia.
Lexol ma chyba najmocniejszy cleaner, a odżywka Colourlock zostawia najbardziej matowe wykończenie - to tak z obserwacji.
Lexol jak najbardziej :) , tak przy okazji koledzy daje cynk o chyba niedługotrwałej obniżce cen kosmetyków różnorakich w Detailer.pl , sprzętu też. Cyba od dziś się zaczęła jakaś urodzinowa promocja . Zamierzam skorzystać i sie od razu wyposażyć na dzialania wiosenne :). Mam nadzieje że mnie nikt nie okrzyczy za ten przeciek :)