-
WITAM! chcia? bym za?o?y? do siebie oryginaln? obudow? kluczyka nowego wzoru http://allegro.pl/kluczyk-audi-a6-a8...3.html#gallery
czy da si? prze?o?y? elektronik? z kluczyka wzorowanego na VW trzyprzyciskowego http://allegro.pl/sterownik-audi-80-...392088277.html
-
Halo?? Za Trudne Pytanie????????
rozsypała mi się ta podróba już druga, podpowiedzcie coś bo zamówilem obudowe od A3 scyzoryk to do wyrzucenia bo elektronika nie pasuje
-
To teraz sprzedaj obudowe albo kup elektronike z ori scyzoryka.
Nie wydalo Ci sie dziwne zeby w zakupie sama obudowa kosztowala tyle co cala centralka CZ z 2 pilotami z elektronika?
-
no niestety obudowa nie przeżyła dopassowywaia, a i chyba oryginalnej elektroniki się nie da dopasować do centralnego carprotect?????? za moduł płaciłem 260. ZAPŁAC JEZCZE RAZ TĄ 100 o ile bęę miał pewność ze kluczyk sie nie będzie zacinał blokował i rozsypywał
-
Tak sie koncza nieprzemyslane zakupy.
Skoro nie pasuje Ci obudowa do elektroniki to w druga strone tez nie.
Modul carprotecta kosztuje tyle ile pokazales na aukcji.
Kup scyzoryk od producenta, podaj mu dane z centralki albo kod z naklejki kluczyka to Ci go od razu zakoduje i za male pieniadze bedziesz mial to zglowy.
-
tak, ekstra, i znów mi sie rozwali po dwóch miesiacach... może jakieś porządniejsze pomysły???????
-
kupić ori uzywany scyzoryk, dociąć i zakodować ....
-
Na allegro są ogłoszenia za 450zł kupujesz nowy kluczyk a oni Ci go docinają i jeszcze kodują, full opcja :). Dzisiaj dzwoniłem do ASO rowinski-wajdemajer i sie zapytałem o samo kodowanie to Pan mnie poinformował, że to koszt 160zł. jak się zapytałem, a ile będzie kosztować ewentualna wymiana transpondera... to mi powiedział, że nie ma czegoś takiego jak transponder i trzeba cały kluczyk nowy kupować :shock:. Nowy kluczyk to koszt 250zł (goły) + pilot 250zł. Na koniec Pan mnie poinformował, że całość to koszt rzędu 700zł :shock:. No to ja się zaśmiałem i podziękowałęm:).
-
kluczyk kupujesz na alle za 100zł
docinasz grot za 30zł
nie trzeba zieniac transpondera
kodujesz sobie sam wagiem
-
Mi nie potrzebny kluczyk bo mam..., tylko rozkodowany :/. Potrzebuję go zakodować, tylko nie wiem czy będę musiał w nim wymienić transponder właśnie:P