Podsumowujac jesli chce zmienic olej a nie chce placic 100zl za litr w ASO to z sensownych rozwiazan pozostaja mi tylko oleje Fuchsa?
Printable View
Podsumowujac jesli chce zmienic olej a nie chce placic 100zl za litr w ASO to z sensownych rozwiazan pozostaja mi tylko oleje Fuchsa?
Olej Fuchs to nie jest na 100% ten sam olej który jest z ASO: G052171A2. Polecam wlać oryginał.
Wysłane z mojego iPhone'a
100 pln cena spoko do mnie w ASO 180 za litr :) . A najlepsze jest to że kupując w ASO i tak nie znamy producenta na 100%. :) Cztery zera i cena 4 razy taka ...
Może ktoś powiedzieć jaki olej do S3 8P BHZ, model skrzyni JET, manual 6biegów.. ?
Jest jakiś super zamiennik zamiast tego z ASO po 100zł/1 litr? Fuchs?
Jest chyba napisane wyraźnie jaki olej zalać? Trzeba czytać ze zrozumieniem a nie zadawać po 300razy to samo pytanie. Manual nie ważne jaki w 2.0tfsi i olej zamienny fuchsa ktory podałem w którymś poście wyżej.
Wysłane z mojego iPhone'a
S3tfsi, tematy inne niz twoj nie sa smietnikiem, przed bezmyslnym zadaniem pytania zapoznaj sie z zawartoscia tematu.
witam. Czy ktoś wie w którym miejscu dokładnie jest śrubka od kontroli/wlewu oleju? Byłem ostatnio na kanale i nie znalazłem jej. Może łatwiej będzie do niej się dostać z góry po odkręceniu obudowy filtra powietrza?
Załączam pomocny w wyszukiwaniu właściwego oleju link http://olejefuchs.pl/wyszukiwarka-pl.html
Ostatnio wymieniałem olej + filtr w DSG Stronic 6, cena roboty materiału oraz osłony przegubu po dobrej znajomości wyszło 850 PLN
pablo jaką masz skrzynię? manual, automat?