o tym załamaniu na krawędzi zderzaka.... ale to nie będzie delikatne szlifowanie tylko z 0.5 cm.....
Printable View
o tym załamaniu na krawędzi zderzaka.... ale to nie będzie delikatne szlifowanie tylko z 0.5 cm.....
Tyle to chyba nie ale tam od środka jest na to miejsce więc jak się tak zrobi to nic się nie stanie.
Od tej listwy do której przykręca się nadkole ze zderzakiem jest jak by przewidziana do tego celu przerwa którą trzeba zeszlifować :)
Nikt nie mówił że będzie P&P :)
Adehade przeczytaj co napisal offca,jak on rozwiazal ten problem.wszystko jest w temacie tylko czytac nic wiecej
http://www.a3-club.net/forum/showthread.php?t=18&page=4
A ja tam nic nie podcinalem. Leciutko nagrzalem i lezy jak ta lala.
yyy..eska ma błotniki poszerzane pękate bardziej nadkola w stosunku do zwykłej Atróji, teraz pytanie co z dopasowaniem ? nawet jak ponaginasz żeby zamontować, to jak to będzie wyglądać ? być może źle mi się wydaje, ale tak kojarzę fakty:P
Danio, co powiesz na ten temat ? jak to u Ciebie jest?
Prosto wszystko wyjasnil tymi zdjeciami. To prawda ze zderzaki sa szersze. Jesli potraktujesz je opalarka to mozesz z nim robic co chcesz, tak wlasnie ja zrobilem i idealnie sie wpasowal. Jedynie to tylny robimi dodatkoew problemy bo nie chce wejsc wlasciwie na slizg z jednej strony ale i tak nie jest najgorzej. Zdjecia macie w opisie mojego auta.
To jest ładnie spasowany zderzak? Adehade musisz ścinać i zrobisz idealnie. Reszta to półśrodki i słaby efekt. Pilnik i jechane. Jak z dużo zjedziesz to szpachla, nic mu nie będzie.
Witam mam krótkie pytanie skierowane do ludzi którzy wiedzą na 100% - czy tylny zderzak do 8L będzie pasował z 3drzwiowej wersji do 5drzwiowej czy to nie jest to samo ???
proszę o pomoc !!!
sorry za delikatną zmianę tematu ale nigdzie nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie, z góry wielkie dzięki
to nie tema o tym ale jesli chodzi o twoje pytanie o zderzak to niema żadnej różnicy miedzy wersja 5d a 3d