Więc wszystko jasne.Dziękuje wam bardzo.Jutro dzwonie do salonu w Poznaniu i zamawiam.
Więc wszystko jasne.Dziękuje wam bardzo.Jutro dzwonie do salonu w Poznaniu i zamawiam.
ale się upewnij w razie co :P
Poznań Krotowski-Cichy cena 1320zł.za komplet.Dali rabat i wyszło 1.200zł.Nie szukam więcej zamówiłam i w środę będą.W piątek montaż.
I tak się ciesze bo dzięki wam 300zł na plusie;-)pojechałabym na tym allegro że hej buhehehe
Tu masz po 800 komplet - n?wki - poprostu trzeba zadzwoni? i z go?ciem si? dogada? poza A...o - ju? kupi?o tu kilkaos?b z forum w tym ja.
http://allegro.pl/item1016608989_aud...diody_tyl.html
ale tak czy tak efekt ******szczy
Patrzyłam na to ale tam jest napisane że używane stan b.dobry a ja chciałam nowe.Ale dzięki za zainteresowanie.
Ciekawostką jest to że aż mi głupio dzwonić do ASO.Cokolwiek potrzebuje odnośnie zewnętrznej modyfikacji to widzę że mają problem ze zrozumieniem mojej wizji ;-)
Dziś też tak było.Gość latał po salonie i szukał jak te lampy wyglądają.Oddzwonił i powiedział że ledów nie ma tylko są na światłowodzie;-)Powiedziałam mu że ja tak je nazywam;-)Oczywiście powiedziałam mu że jak ktoś zadzwoni i zapyta czy zderzak od S3 sportback pasuje do A3 sportback to śmiało może mówić że pasuje;-)Mi powiedział kiedyś że nie hehe
To dzięki Wam wiem już tyle ile wiem.
Potwierdzam słowa naszego magika forumowego elektronika , być nowe , paczka jutro :P
Panowie, co do samego montażu jak sprawa wygląda? Znacie jakiś zakład w okolicy Łodzi kto by się tym zajmował?
koledzy mógłby ktoś wkleić długie kodowanie do poliftowych lamp?