Jak już sie pchać w AGC to lepiej zenita pro niz compacta który jest notabene kastratem i przy bardziej wymagających silnikach będą problemy z regulacja.Zenit pro dopiero raczkuje ale może okazać sie lepszy od staga 300 i na poziomie lpg-tech'a
Printable View
Jak już sie pchać w AGC to lepiej zenita pro niz compacta który jest notabene kastratem i przy bardziej wymagających silnikach będą problemy z regulacja.Zenit pro dopiero raczkuje ale może okazać sie lepszy od staga 300 i na poziomie lpg-tech'a
Witam, widzę temat ostatnio nieco odżył. Miałbym pytanie co polecacie do 1.8 125KM. Oczywiście STAG i BRC biorę pod uwagę i nie wiecie w tej chwili jaki orientacyjnie jest koszt takiej instalacji? I zna ktoś dobry zakład z okolic Radomia?
Brc sobie odpuśc. Bierz staga. Stagiem dostroisz tak jak trzeba , brc nie.
No już od znajomego taką odpowiedź dostałem właśnie. A kojarzysz jaka cena takiej instalacji, orientacyjnie?
Oczywiście , za instalke stag 300 4 plus, hana , ac r01 trzeba zaplacic ok 2600zł *tyle bierze mój kolega który montuje , gwarantuje Ci że na tym zestawie auto będzie jeździć jak na benzynie bez ułamka spadku mocy. Niestety trzeba zapłacić troche wiecej ale potem instalacja Ci się odwdzięczy tym że nie będziesz wiedział że ją masz - tylko na stacji paliw odczujesz różnice. Aha kumaty gazownik bardzo wskazany. wejdz na lpg-forum tam znajdziesz kogoś z mazowieckiego kto Ci to założy elegancko.
witaj w radomiu masz zakład partnerski staga chyba przy gołębiewskiej jeśli nie to w rykach jest gościu który dobrze zakłada i nie dużo kasuje proponowana przeze mnie kombinacja to stag 4 plus lub 300 isa2 reduktor ac r01 lub kme silver listwy hana 2000 lub tańsze reg fast omvl za kpl na hanacj=h zapłacisz ok 2400 na regach ok 2100 -2200 nie bierz staga eco bo to bardzo uboga wersja programowa nie ma choćby tak potrzebnej w zimie korekty po tmp premium u ciebie nie pójdzie ędzie chodził jak zwykła 300plus
Na golebiowskiej jest zaklad prowadzony przez Sebastiana Wolaka, nie ma w Radomiu lepszej osoby ktora ogarnia samochody, pracuje on wlasnie na stagu i jest niesamowitym fachowcem. Dzieki niemu moja instalacja odzyla, znam dwie osoby z forum ktore u niego zakladaly gaz i zero problemow. Ja polecam!
Wysłano przez Tapatalk dla Galaxy S
Hej a macie dokładny adres ewentualnie numer do tego Pana? Zależy mi na dobrej i bezproblemowej instalacji ale wiadomo, nie w kosmicznej cenie. Myślę, że do 2500zł będę w stanie zapłacić. Pytałem na LPG Forum jednak dowiedziałem się tylko, że w Lublinie jest jakiś fachowiec, wolałbym w Radomiu. Wiele osób poleciło mi STAG, teraz tylko najlepsza konfiguracja do silnika 1.8 125KM. Jeśli jest to zakład partnerski STAG to byłbym bardzo zainteresowany tym zakładzikiem. Dopiero zacząłem czytać i instalacjach gazowych i też nie chce zapłacić za jakiegoś bubla
Witam posiadam audi a3 1.8 125km i chciałbym się dowiedzieć jaką sekwencje byście mi polecili na obecną chwilę?