Ja miałem same zera, wpisałem 32 i śmiga. :)
Printable View
Ja miałem same zera, wpisałem 32 i śmiga. :)
ale wpisałes tylko 32 czy 00032??
Po prostu 32
ja mam taką kwestie ze probowalem z wartoscia 00032 i dzwi mi sie zaczely ryglowac, problem w tym ze teraz tylko mi to dziala a funkcje z pilota zamykanie otwieranie i domykanie nie , chcialem do ustawien poczatkowych wrocic i zapomnialem tej wartosci softwerowej - work.... mam 06435 nie wiem jak teraz czy jakos odnowa to wprowadzac trzeba a jak tak to sam nie wiem, chybA ZE ktos ma taki sam ten numer i mi poda to kodowanie standardowe....
Witajcie,
Chciałem odświeżyć trochę temat. Mam problem w moim Audi. Wszystko robie poprawnie i nic nie działa sterownik przyjmuje wartości ale nic się nie zmienia. Wysyłam na zdjęciu moją podstawową konfigurację.
http://img391.imageshack.us/img391/9...ieniacl.th.jpg
Bardzo zależy mi na włączeniu kierunkowskazów, żeby sygnalizowały moment zamknięcia i otwarcie drzwi z pilota.
Chciałem zaznaczyć ze zmienianie wartości Software Coding nic u mnie nie zmienia. Próbowałem ją nawet wyzerować i wpisywać od nowa wartości i też nic.
Z góry dziękuje za wszelką pomoc.
Pozdrawiam
majkelc
majkelc a co wpisałeś? Moim zdaniem powinna być 2561
Wpisywałem różne wartości. Nawet te z tego wątku np. Software Coding- 08768
WorkShop Code- 65535 i totalnie nic sie nie dzieje.
Cały czas się zastanawiam czego to może być wina :confused: no bo sterownik jako tako przyjmuje wartości później one pojawiają się na głównym jako przyjęte tylko nic się nie zmienia.
Pozdrawiam
Witam
Jaka wartość powinna być przy włączonym domykaniu drzwi i domykaniu szyb?
Domykanie drzwi po przekroczeniu 15 kmh działa ale domykanie szyb już nie :/
Kto pomoże?
Zna z Was ktoś wartości do ustawienia, aby otwarte szyby zamykały się po zamknięciu wozu ?
Nie chcę przytrzymywać przycisku na pilocie, tylko aby przed uzbrojeniem się alarmu ( fabrycznego ) szyby zamykały się same .
Thx