-
Miałem dzisiaj jechać do kolesia od liczników do Żor, ale zadzwonił mi, że nie będzie w stanie mi zrobić z zegarami bo nie ma jak ominąć imobilaizera... :| i powiedział mi, że liczników się nie wymienia w audi właśnie przez to, co jest dla mnie dość dziwne. Poradził mi ,żebym kupił zegary w ASO i tam to wszystko zrobił (he..he..he..). Do ASO nie chcę jechać, bo nie jestem do końca pewien legalności tych liczników które mam a wydać ~1300zł na same zegary mi się nie uśmiecha:P.
Ma ktoś jakiegoś znajomego z okolic Krakowa, który podjął by się skopiowania zegarów?
-
Nie chcial bym tutaj moralizowac... ale skoro nie jestes pewien co do legalnosci tych zegarow to czemu je kupowales ? Skoro kupiles w dobrej wierze to w razie czego mozesz wskazac u kogo kupiles i juz.
-
Nic co z allegro nie jest pewne, pewne by były gdybym je kupił w ASO. Koleś handluje częściami na allegro no ale zawsze może coś być nie tak
-
Jak z allegro to sama aukcja jest dowodem kupna wiec sprzedający sie powinien martwić skad ma towar bo w razie czego do niego zapukają.
-
Tak, wiem, że allegro to forma transakcji kupna/sprzedaży. Przekonaliście mnie :) jadę w poniedziałek do Bełtowskiego
-
Temat ciągle oblegany więc może wrzuciłby ktoś zdjęcie białych zegarów w nocy. Pewnie wygląda kozacko ale jeszcze nikt nie zapodał efektu swoich prac:(;)
-
Zobacz na 5 stronie tego wątku. Ja zegary już zakupiłem i w najbliższym czasie wybieram się do ASO do Kielc na próbę kodowania.
-
Jak by gdzieś powiedzieli, że nie da rady to niech dzwonią do Auto Viva w Wawie. Tam nie mieli problemu :)
-
Jutro zawitam do Bełtowskiego po zajęciach i się umówię (relacji z montażu nie będzie :( ale efekt końcowy będzie pokazany)
-
jakby coś to daj adres gdzie mam wysyłać paczki :D