Kewin, masz wszystko pieknie ładnie opisane w pierwszym poscie...
Printable View
Kewin, masz wszystko pieknie ładnie opisane w pierwszym poscie...
Witam, przed zawirusowaniem odstawilem auto do serwisu zeby oczyscili dolot i EGR. Przed chwila otrzymalem informacje ze mam problem..... rozszczelniony intercooler i turbo zaczelo zasysac olej :-(. W zwiazku z tym moj wyjazd do Gliwic w czwartek stanal pod duzym znakiem zapytania. Nie sadze aby udalo mi sie wymienic te elementy do srody. Jesli sprawiam klopot to bardzo wszystkich przepraszam.
Mam pytanie do Compsportu - czy macie moze przypadkiem turbo i intercooler do silnika ASZ,A3 z konca 2002r, nr ident. auta WAUZZZ8L33A083774.
Turbosprezarke mozesz kupic w www.turbo-tec.pl
Intercooler poszukaj na allegro.
Czy jeśli
" TomekASZ - A3 8L 2002 1,9TDI 130KM ASZ manual "
zrezygnuje na dobre z jutrzejszego przyjazdu do Gliwic to czy ja
Mietek_25 - Passat B5FL TDI AVB 101KM skrzynia manual
mógłbym wskoczyć na jego miejsce a
kewin138 ibiza VSZ 131KM 1.9 TDI manual 2006r
na moje ?
z tym że mi by bardziej pasowało być w czwartek jako 5
pytanie do organizatorów.............
mietek jak najbardziej jestem za... a z tymi ustaleniami co do godziny to tak jak sie wczesneij umawialismy na PW?
dokładnie, tak jak pisałem
Jak to ustalaliście na PW kto ma na którą być ??
Chłopaki zależałoby mi załatwić sprawę w miare szybko czy da radę żebym był jednym z pierwszych na jutro??
sergiusz nie interesuj sie za bardzio co ustalalismy na PW ale napewno nie to zebymietek byl pierwszy w kolejce..
jesli chcesz byc zachiipowany jako pierwszyt musisz pierwszy przyjechac, na nikogo sie nie czeka.. pozostale osoby musza soie powajic max do godziny 12... powodzenia wszystkim :)
:P:cool::bounce: Chip zrobiony. wyszło 267 BHP. szału ni ma, tzn auto wariuje ale liczyłem po cichu na troszke wiecej, lepsze to niż seria. Dzięki panowie z CompSport :thumbright:
u mnie również wszystko porządku
silnik AVB- 101 KM a wyszło 110 KM , 253Nm............. w serii
wynik końcowy 140 KM, 306Nm.............
wnioski:
całkiem przyjemnie się już jeździ :)
dzięki Panowie