Witam udało sie komus zakodowac domykanie szyb w kodowaniu 7 cyfrowym 0150537 mam problem nie moge przeliczyc dec na hex
Printable View
Witam udało sie komus zakodowac domykanie szyb w kodowaniu 7 cyfrowym 0150537 mam problem nie moge przeliczyc dec na hex
Wlaczasz kalkulator, ustawiasz tryb programisty po lewej wybierasz system zapisu, wpisujesz liczbe i potem wybierasz system na ktory chcesz skonwertowac - nic prostszego.
to wychodzi to 24C09 masz jakis pomysl
Nie do konca rozumiem na co mialbym miec pomysl.
udało sie chyba 0150537 -> 02626057 z czego 150537 wyszło 24C09 zgodnie z odpowiednim schematem pod C trzeba podstawic 12 czyli wychodzi 241209 z hex na dec wychodzi nam 02626057 jak bede miał czas to wpisze to w sterownik
- - - Aktualizacja postu - - -
Sprawdziłem nie działa
Czyli jak mam kluczyk w stacyjce to naciskam przycisk od otwierania i otwieram na maksa wszystkie okna i szyberdach, a następnie naciskam przycisk zamykania i wszystko zamykam? U mnie moduł odnośnie szyb działa, ale dziś sprawdzałem szyberdach i nie działa tak zamykanie ani otwieranie
Musisz trzymac guzik od zamykania szyb w drzwiarch i na pilocie zamykanie puszczas jaak szyby sie opuszcza potem klikasz zamykanie na pilocie i podnosisz szyby i tak kazda jedna i z szyberdachem tak samo
Z szyberem nie idzie:/
Mam kabelek i soft, tylko napszcie jak to aktywowac:)