A łyżka na to niemożliwe, proszę ludzie nie piszcie takich bajek ... ktoś coś usłyszał i potem takie paranoje się powtarza
Ja w dieslu wymieniam co drugą wymianę oleju a w benzynie będę wymieniał co trzecią, może czwartą.
Printable View
Mig 25 chyba nie masz dostatecznej wiedzy jak na moda,od kiedy to pompa wtryskowa zasysa paliwo.Paliwo dochodzi do PW dzieki pompce mechanicznej lub elektrycznej umieszczonej w zbiorniku.
to ze MiG25 jest modem nie oznacza ze budowe silnika ma w jednym paluszku a w drugim budowe karoserii.Zielona belka nie oznacza ze wiemy wszystko.masz prawo sie nie zgodzic ale nie musisz podwazac decyzji zarzadu.Byc moze kartka da Ci do myslenia
Panowie z zieloną belką gracie nie fer,nie możecie znieśc słowa krytyki.
nie o to chodzi ze nie przyjmujemy krytyki tylko ze uwazacie,ze jak ma ktos zielona belke to jest wszechwiedzacy zna a3 na wylot.jest grupa ludzi nie tylko zielonych ktora ma duza wiedze i uzupelnia np moje braki.
po co to stwierdzenie?przeciez jestemy ludzmi i tez sie mylimy.tym co napisales zasugerowales ze MiG25 nie jest osoba kompetentna i nie powinien byc moderatorem.
tyle w temacie,chcesz cos dodac to napisz PW do mnie
To się Hipolit zdziwi ,jak zobaczy ,że w swoim ALH nie ma pompki paliwowej w zbiorniku;)
Właśnie stoję przed wymianą całego zestawu filtrów, zastanawiam się czy Bosch, Mann lub może Knecht, które polecacie ?
jeździłem na każdej z tych marek i w sumie to nie widzę różnicy
Dziękuje, czytałem że fabrycznie montowane są filtry Boscha więc na nie się zdecyduje.