całkiem możliwe jak będą korby będzie mógł po szaleć więcej ;)
głowice daj na szerokim kanale coś tam zawsze da ;) a powiedz na ile masz ustawiona odcinke ? I jakie wtryski mają być teraz ?
Printable View
całkiem możliwe jak będą korby będzie mógł po szaleć więcej ;)
głowice daj na szerokim kanale coś tam zawsze da ;) a powiedz na ile masz ustawiona odcinke ? I jakie wtryski mają być teraz ?
odcinka byla na 7200 , cos takiego... lekko ponad 7tys. a wtryski to jeszcze nie wiem wlasnie nie bede wstawial kutych tlokow tylko te dam do frezowania zeby troche odprezyc:)
- - - Aktualizacja postu - - -
ale co do wtryskow to dopiero jakos na wakacje wymienie bo chce teraz jeszcze sprzeglo zrobic i nie bedzie mi starczylo juz na wtryski
a sprzęgła wzmocnionego nie miałeś ? Według mnie nie ruszaj tłoków ;) daj do nowego silnika korby i będzie git
nie mialem i Ci powiem ze sprzeglo dawalo rade, strzelalem co chwile i gdyby korby nie wystawil to bym pewnie jeszcze dlugo jezdzil na tym sprzegle ale wymienie zeby mi nie siadlo gdzies w niespodziewanym momencie:) korby napewno wymienie , zobaczymy co z tlokami ale mysle ze jak pozniej wstawie jeszcze wydajniejsze wtryski to z 380Km tak bezpieczniue bym mogl dmuchnac:)
tłoki wytrzymają i ponad 400km
no tez tak mysle :) zobaczymy jak to bedzie silnik jutro beda mi wysylac i korby no to w srode-czwartek zacznie sie zabawa:)
tyle samo co w nowym porsche GT3 dziwne ze silnik nie wystrzelil w kosmos..... mysle ze to wszystko jest na wyrost jesli chodzi o s3 z seryjnym silnikiem i 400hp... jesli to ma "JEZDZIĆ" a nie przetrwac kilka startów, musisz sie za to zabrac konkretnie i wywalic "troszke" kasy... powodzenia i sledze temacik
powoli wszystko bedzie robione... narazie na korbach kutych mam zamiar jezdzic na tym samym co mialem, nic nie bede grzebal wiecej.... a powoli bede robil glowice bo kupuje na szerokim kanale i z czasem wszystko sie zrobi... mam nadzieje ze w nastepne wakacje bedzie 500+ :)
jeśli chcesz iść w 5++ to proponował bym inny silnik od razu
a co masz na myśli?? pewnie vr6. 1,8 też jest dobre na 500+, niezła wiertarka będzie.