12.06 (czyli dziś) Otwock - Bełchatów - Otwock - Warszawa
Printable View
12.06 (czyli dziś) Otwock - Bełchatów - Otwock - Warszawa
15.06.2012 Jadę kombiakiem z pustym bagażnikiem i 3ma miejscami z Torunia do Trójmiasta, wracam późnym wieczorem lub następnego dnia rano. Mogę zabrać coś/kogoś
691 190 132
Potrzebuje przewiezc wydech z Radomia do Gdanska. Z racji tego ze jeden odcinek ma dlugosc ok. 2 metrow potrzebna jest osoba, ktora jedzie sama albo jakims wiekszym samochodem. Zaplace oczywiscie za przysluge :) Info na PW poprosze.
16.07.12 Ruszam koło 16:00 Stryków-Łódź-Tomaszów Mazowiecki-Radom-Zwoleń.
18.07.12 Powrót Zwoleń-Radom-Tomaszów Mazowiecki-Brzeziny-Stryków.
Zwłoki do przewiezienia biwak u strażaka Wielbark-Warszawa chińczyk
Panowie (i Panie) bardzo zależałoby mi na transporcie mojego zacnego dupska wraz z bagażem (torba+ bagaż podręczny) z Krakowa do Pyrzowic (na lotnisko) 1sierpnia, czy ktoś reflektuje na użeranie się ze mna przez te ~2h drogi? :)
8 sierpnia (jutro) w godzinach popołudniowych trasa Katowice - Jaworzno - Kraków (Bonarka, może centr) i z powrotem. 2 miejsca wolne + bagażnik
Jak ktoś coś potrzebuje przetransportować to pisać :)
szukam transportu z Krakowa do Lublina lub Warszawy w dniach 13-19.08,towar raczej nie mały.Wszelki info.proszę na p.w. Pozdrawiam.
Witam , leci ktos z Torunia (lub przez) w kierunku Slaska , Opola , lub Wrocka ? jesli tak prosze o pw
Opole - Karlsruhe 18.08 godz ok.23
Stalowa Wola - Tarnobrzeg - Połaniec - Słupia - Kraków - 17.08 po południu
Kraków - Słupia - Połaniec - Tarnobrzeg - Stalowa Wola - 19.08 po południu
17.08.2012 z samego rana Jaworzno - Katowice - A4 - Opole - Nysa - Kłodzko - ... - Praga (podróż w jedną stronę)
18.08.2012 - z samego rana Łuków - Dęblin - Radom - Kielce - Kraków.
i powrót ok 12..
21.08 ruszam ze Śląska w stronę Wrocławia, później różnymi dziwnymi miejscami nad morze. Powrót za około dwa tygodnie przez np. Malbork. Coś niewielkiego mogę wziąć ;] W razie czegoś pytać czy będę tu i tu- zawsze mogę zmodyfikować trasę ;D
środę 22.08 przed południem jadę w stronę Skierniewice z Katowic
miejsca dużo nie będę miał, ale jakąś małą rzecz mogę wziąć
Początek tego tygodnia (dzień jest jeszcze do ustalenia) w godzinach popołudniowych:
Świdnica -Jaworzno. Najprawdopodobniej przez Brzeg - Opole - Bytom - Katowice
Powrót tego samego dnia.
czy ktoś robi kurs przez Katowice -> na Kraków ? generalnie chodzi mi o kurs powrotny z Krakowa do Katowic (przez Katowice)... mam do odebrania radio w Krakowie
dni to najlepiej niedziela tj 16.09.2012, poniedziałek 17.09.2012 bądź wtorek 18.09.2012r.
będę wdzięczny za pomoc
szukam transportu, potrzebuje odebrac towar z Lubochni (kolo TOmaszowa Mazowieckiego) w strone wroclawia(krajowa 8) Kepno Wieluń w takie okolice, bylbym wdzieczny, kontakt PW
5.10 Wrocław- Warszawa powrót 7.10
Czy robi ktoś kurs autostradą A2 z granicy do Warszawy? Potrzebuję z miejscowości Rzepin przy autostradzie, odebrać 4 felgi stalowe. Kontakt Pw
Bardzo chętnie przyjłąbym pomoc na trasie Zielona góra (okolice) - Katowice (ogólnie może być śląsk) kurs najlepiej 19.10 do 28.10
pomoc oczywiście nie za free ;) przydałby się pusty bagażnik.
pozdrawiam i liczę na dobrą duszyczkę
A ja szukam kogoś na trasie Otwock - Kraków, nieduża paczuszka do wzięcia:)
potrzebny kurier na trasie gdansk lodz 2 opony do wziecia :)
Z Szczecina do Krakowa nikt przypadkiem nie jedzie? :)
Nie jedzie ktoś przypadkiem z Bełchatowa czy Wrocławia do Wawy ? :D
Na 90% bede jechal w czwartek z Karlsruhe do Opola przez Nürnberg, Dresden, Legnica, Wroclaw
Jutro jade z Myszkowa do Krynicy , powrót w piątek .
Poszukiwany transport paczki (malutka)z Poznania do Wrocławia w przeciągu najbliższych 3dni! Pilne jeśli coś wiecie to proszę o kontakt, z góry dziękuję i pozdrawiam ;)
we wtorek (1-szy dzień Świąt) 25.12.2012 będę jechał trasą:
Stryków => Brzeziny => Koluszki => Ujazd=> Tomaszów Mazowiecki => Spała => Radom => Zwoleń.
Będzie to z rana.
Wybiera się ktoś w 1 dzień świąt w stronę Hamburga?
jedzie ktos moze jutro albo w poniedzialek z okolic Opola w okolice Gdanska, Slupska badz Koszalina?
Witam, wybiera się ktoś może w najbliższych dniach z Poznania do Katowic ( lub obojętnie gdzieś na śląsk ) ? Moge się dołożyć do paliwa.
witam ;) Czy planuje ktoś przejazd trasą Lublin- Biała Podlaska jeszcze w tym tygodniu? Chętnie podałabym małą paczuszkę no i jakieś ciasteczka na drogę :P
Ja codziennie śmigam po wielkopolskim, łódzkim, dolnośląskim.... Rzadziej po kujawsko-pomorskim, śląskim, lubuskim. Jeśli ktoś potrzebuje coś do przewiezienia, pisać PW. :)
Szukam kogoś kto podróżuje pomiędzy Wrocław/Jelenia góra a śląskiem/małopolską.
Potrzebuje przewieźć lekki towar.
Proszę o PW
W sobotę 18'go trasa:
Świdnica -> Wrocław -> A4 -> Katowice -> Jaworzno
W niedzielę powrót tą samą trasą.
Kufer prawie pusty, więc coś mogę zabrać.
W piatek trasa Legnica - Miedzyzdroje ( Lubin, Polkowice, Zielona Gora, Gorzow ) powrot niedziela lub poniedzialek jak cos trzeba to pisac pw.
Dziś tj 20.06.2013r w okolicach godziny 18-19 będę wracał z Radomia do Gdańska kufer praktycznie pusty, więc jak coś potrzeba zawieźć priv :)
Co tydzień trasa Limanowa-(czasem Kraków) -Tarnów-Pilzno-Dębica-Rzeszów-Łańcut
9 lipca: Jaworzno - Kraków - Jaworzno, mogę coś zabrać. Godzina ok 14:30 wyjazd w kierunku Krk, powrót wieczorem.
w piatek rano (dokladnie nie wiem o ktorej) wyjezdzam na biwak. jade sam wiec troche miejsca mam. jak cos to moge kogos lub cos zabrac.
planowana droga to Opole - Czestochowa - Piotrkow Trybunalski - Rawa Mazowiecka - Mszczonow - Sochaczew - Plonsk - Przasnysz - Wielbark - biwak
W poniedziałek rano jadę w odwiedziny do rodziny (woj. Świętokrzyskie) :D Jadę sam więc mogę kogoś lub coś zabrać ;)
Planowana trasa: Katowice > Zawiercie > Szczekociny > Moskorzew > Radków
W środę w godzinach popołudniowych trasa powrotna.
Średnio co 2-3 tyg. w piątek robię trasę Wrocław -> Ostrów Wlkp. -> Kalisz -> Konin i w niedzielę w drugą stronę. Coś lekkiego mogę zawsze zabrać.
Witam,
Jest ktoś kto jeździ może (najlepiej w miarę pustym samochodem) okolice Poznań - 3miasto (Gdańsk/Sopot/Gdynia), jakaś Kościerzyna, Kartuzy, Puck itp.?
Mam do odebrania stety bądź niestety opony (jak kupowałem auto to akurat Pani nie miała ich przy sobie) a wysyłka coś nie tak bo "coś tam" (mniejsza o to).
Ogólnie 4 opony bez felg z Poznania w okolice 3miasta. Oczywiście zapłacę czy co tam będzie trzeba to już się dogadamy. Jeżeli ktoś ma taką możliwość bo wiadomo nie jest to mała przesyłka ;p to proszę o kontakt.
Wtorek 20 sierpnia Lublin - Kraków - Poznań - Lublin. Jadę pustym autem więc jak komuś coś trzeba podrzucić niech pisze na pw.
Witajcie,
czy ktoś nie wybiera się w trasę Kraków - Katowice. Mam do przewiezienia 2 opony, które chce kupić. Odbiór w Krakowie, odbiorę w Katowicach i okolicach.
Generalnie odbierający rzuci okiem na nie, bo sprzedawca posiada 4 sztuki, ja kupuje 2 sztuki i wybrałby po prostu te najlepsze :)
mam nadzieje, że ktoś wybierający się w taką trasę się znajdzie
24 sierpnia szczecin - wrocław bagażnik w połowie pusty i 3 miejsca. Jak coś to pw.
Wysłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk
Piątek 23.08.2013 okolice Rybnika do okolic Białej Podlaskiej. W tą stroną mogę zabrać cokolwiek bo jadę pustym autem.
Edit. Zmiana planów. Trasa aż do Goniądza, nad Białystok
Piątek 13.09 Katowice - Krapkowice - Prudnik ... 15.09 powrót
Piątek 20.09 Katowice - Wrocław ... 22.09 powrót
Wieluń--->Krakow i powrot, wybiera sie ktos? w najblizszym czasie ??