Niestety nie mam już tamtego borda
Niestety nie mam już tamtego borda
Poszukaj w tym wątku nie raz były wklejane screeny kodowania, jak nic nie znajdziesz to jutro Ci podeślę od siebie
na razie mam tylko moje kodowanie dla borda k A1AC5F07801410004F000000000000000009FA170001002000 0000000000
bo jutro dopiero będę miał laptopa na którym mam vcds
NIe wiem czy to wlasciwy dzial do tego ale, od strony pasazera jak ja jako kierowca otwieram szybe to musze ja przynajmniej opuscic do polowy zeby byla mozliwosc jej podniesienia w innym wypadku jak chce podniesc to szyba i tak idzie w dol. Czy to kwestia kodowania?
tu masz link do screnow mojego kodowania http://pokazywarka.pl/wgyjgf/
Sprawdź błędy na vcds. Ramka ci się nie blokuje ? bo wtedy może ci cofać szybe
Witam Proszę o pomoc namieszałem w kodowaniu licznika i pasów nie mam oryginalnego numeru kodowania może ktoś pomoże ma Wersja A3 8P 2008 2.0 tdi Sterownik K
wydaje mi się, że o to będzie chodzić ale nie czaje troszkę. w bajcie 5 mam same zera wpisać czy jak? mam wsteczne i przeciwmgielne na odwrót strony
- - - Aktualizacja postu - - -
Przy włączeniu świateł przeciwmgielne świeci się lekko, po włączeniu go - intensywnie. Wstecznie po wrzuceniu R nie świeci. A jak robię test komponentów to na teście wszystko jest ok, zapala wsteczne, potem przeciw mgielne po właściwej stronie. Lampka spalonej żarówki dalej widnieje - przeciw mgielna tylna prawa
- - - Aktualizacja postu - - -
https://youtu.be/Ozutc-po6MU
Zanim cos zrobisz zapisz swoje aktualne kodowanie tak żebyś mógł potem do niego wrócić jakbyś chciał
byte 3 zaznacz bit 1 oraz odznacz bit 5(chyba że chcesz żeby ci wycieraczka chodziła przy wstecznym)
byte 7 daj 0 chyba że chcesz stracic dowód
byte 9 daj sobie 0
byte 10 daj sobie 0
byte 11 daj sobie 0
byte 12 daj sobie 0
byte 20 daj sobie 0
A ma ktoś może tego samego sterownika kodowania seryjne Ustawienia pasów i Zegarów ?
Czujnik zapięcia pasów kodujeszcz w zegarach
Już wszystko gra ;) doszedłem z tymi wartościami sam ale dzięki za pomoc RaVeN265