Dzięki za pomoc!! Najgorsze forum jakie widziałem.
Nowego tematu nie mogę stworzyć bo dostane bana, że niby takie info już jest
więc odświeżam temat a tu wszyscy mają Cię w d*pie, ******...!!
Printable View
Dzięki za pomoc!! Najgorsze forum jakie widziałem.
Nowego tematu nie mogę stworzyć bo dostane bana, że niby takie info już jest
więc odświeżam temat a tu wszyscy mają Cię w d*pie, ******...!!
Jaja sobie robisz gościu... Nie potrafisz sam dobrać akumulatora? Poczytaj trochę...
A co powiedzie na ruskie aku ponoć twarde są potrzebuje coś co wytrzyma te nowe są za delikatne , za mało jeżdżę a obciążenie ma spore CA , moje doświadczenia srebrna varta wymiekła po kilku miesiącach , tzn działała ale słuchanie muzyki trza oszczędzać na postoju teraz mecze kagera to samo , np Xtreme .
akumulatory forse żółte/miałem 3 razy i kolejny również będzie taki
Też się skusze , tyle ze ja mało jeżdżę , i czasem doładowuje używam cteka nie chce żela bo miałem i tak samo było , ale jak posłuchać człowiek by chciał w samochodzie to loteria a może nie odpali , żaden dłużej jak 2 lata nie wytrzymał , jak mam się zastanawiać czy odpale to kupuje następnego po testujemy teraz tego .
Witam. Mi też pada akumulator i chciałem sie was zapytać jaki by wziąć? Pierwszy raz bede wymieniał aku wiec to dla mnie nowość bo samochód mam od niedawna. Samochód to A3 8L 1.8 125 km oczywiście z klimą. Poprzedni aku to Bosch S3 700 70Ah. Jakieś sugestie? :)
Dodos131 ja u siebie w AGNieszce miałem również żółte forse jak już wspominałem i nie zawiódł nigdy(nawet przy -29stopniach po nocy)
w tym wątku każdy będzie polecał to co zna i do czego ma odniesienie/to Ty zdecydujesz czy i jaki i za ile kupisz bo dobiorą Ci pod auto z katalogu
No dobra w takim razie zobacze co tam powiedzą w sklepie. Dzieki :)
- - - Aktualizacja postu - - -
A jeszcze takie pytanko bo zapomnialem zapytac. Procz produceta to ile by bylo trzeba dla mojej audicy? W sensie ze moj aku ma 700 70Ah?