https://allegro.pl/oferta/meyle-pomp...8p-10559466482
Cześć,
potrzebuję numeru części szpilek i nakrętek lub śrub które mocują kolektor wydechowy do bloku: WAUZZZ8P38A189233
prosiłbym też o sprawdzenie potrzebnej ilości tych części do montażu kolektora do bloku oraz połączenia z wydechem:
N 0445143 6szt?
N 0445113 2szt?
N 91130801 10 szt?
Cześć,
czy sterownik PDC 8P0919475Q mogę zastąpić jakimś innym? (czujniki przód i tył)
8P0919475Q można zastąpić 8P0919475D, 8P0919475H, 8P0919475N
Silnik 2.0 TFSI BWA ma dwie sondy lambda, znalazlem ze przed katalizatorem jest sonda o symbolu Bosch 0 258 017 270.
Czy za katalizatorem jest taka sama? WAUZZZ8PX8A038700
Dzieki
Pozdrawiam
Marcin
sonda za katalizatorem to jest zupełnie inny czujnik niż ta przed
nr oem 1k0998262t
Dziękuje Sarin.
Witam. Z góry przepraszam jeśli odpowiedź gdzieś jest. Szukałam ale niestety nie znalazłam. Potrzebuję nr klamki przód prawa do A3 8P 2006 1.9tdi (bxe) anglik. Klamka z zamkiem 🙂 Dziękuję za pomoc.
8e2837208
Witam serdecznie pękł mi wąż przy turbinie ten krótki kolanko który łączy się z dolnym od intercoolera do turbiny 2.0tdi BMM ale moje pytanie który zamówić bo na etce z
car prog inny mam numer 3C0 145 838D a w aucie mam UTC 038 131 111 ?
http://sklep.vwonline.pl/przewody-ch...11ap26879.html
zdecydowanie 3C0 145 838D
tamten drugi jest od 1.9 w 8L
Witam
Szukam nr lewej skrajnej zaslepki do Panelu o nr 8P0927137J montowany w A3 8p lift zespolona jedna wtyczka.
Poratuje ktoś?
8p0941515d
Czy występowały inne zaslepki w tym miejscu w wersji po 2009r
moim zdaniem nie - tam może być ew. tpms albo start-stop
Witam, szukam numeru czujników parkowania oraz wiązki które występowały w a3 8p Sportback w tylni zderzak od s-line lub polifta, zmieniłem zderzak ze zwykłego na slinowy i te stare nie pasują, są za duże
Witam
Szukam numeru sterownika zamka centralnego ponieważ stary się spalił a numery są nie do odczytania. Vin: WAUZZZ8L63A015727
jendrasso, sprawdz sobie czy to to 8p0971085a + 8e0054635a
czater, muszę mieć rozkodowany VIN, albo poczytaj sobie temat kompendium wiedzy o pompkach zamka na forum
Prośba o potwierdzenie. 8L0 972 709 to kostka do silnika podnoszenia szyby elektrycznej lewy przód do 8L???
Czy ma jakiś zamienny numer bo potrzebuje kupić i wygląda że nie ma..
Czy przedlift i polift miał tą samą część. Bo sprawdziłem, że w 3D jest zupełnie inna.
Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka
moim zdanie, lewy i prawy przód. przedlift polift to samo
tak, 3D i 5D zupełnie różne kostki
Ok. To jeszcze sobie porównam czy z prawej strony pasuje na lewą. To by trochę ułatwiło. Dzięki!
Witam, czy byłby ktoś tak dobry i podał mi ze swojej a3 8p 5d polift z wersji sline numery katalogowe amortyzatorów? Chcę zmienić z magnetic ride na sline. Też mam sline ale po vin pokazuje te magnetic.
Dzień dobry.
Potrzebuję numer części dokładki zderzaka pod hak i zaślepek z niej, samochód ma 2 rury , Audi A3 8P 2.0 TDi Quattro polift 2009 sportback bez sline
z góry dzięki, pozdrawiam. :)
Witam, szukam numerów łożysk do tylnego dyfra a3 8v.
096323981p
Panowie Czy możliwe jest aby w moim A3 8P 2003 r był silnik wycieraczek o nr 1T0 955 119 A z Tourana ? Wycieraczka przód nie działa :( Podmieniłem już wszystko i został mi zakup tylko silniczka ... Niestety nie jestem pewien czy ktoś wcześniej nie założył nieodpowiedniego. Dziękuje
p.s. zdjęcie z netu ebay: https://www.ebay.co.uk/itm/293341746076
jakie jest pytanie?
... czy nr 1T0 955 119 A jest stosowany/możliwy w A3 8P z 2003 r
numery niby podobne jak w A3 8P, ale ciężko jednoznacznie potwierdzić czy będzie pasował - lepiej poszukać z początkiem 8P np. 8p1955119f albo cały układ 8p1955023q
Dziękuje za podpowiedz - właśnie walczę ponad 2 tygodnie z problemem braku wycieraczek z przodu :( Nie mam już pomysłu i sił. Tył spryskuje i wycieraczka chodzi, z przodu tez spryski są ale nie reaguje silnik :( Podmieniłem manetki wraz z modułem pod kierą, rozebrałem w mak (łacznie z pinami ;) ) skrzynkę bezpieczników, przekaźniki wymieniłem, przywiozłem cały mechanizm z golfa V wraz z silniczkiem (z drugiej strony wejście na kostkę), podałem LIN bezpośrednio z kabiny na wycieraczkę, VAG widzi silnik OFF i nadal porażka. Zastanawia mnie właśnie to że taki zestaw silniczka z mechanizmem jak podawałem w/w numer miałem w aucie które niedawno kupiłem. Nie wiem czy to działało bo kupiłem od handlarza ....
Dziękuje za pomoc - dziś uruchomiłem wycieraczki - winna była usmażona kostka w bordnetz. Wymieniłem na ciut inny ale mechanizm z w/w nr wycieraczek ruszył Pozdrawiam i dzięki za chęć pomocy
Witam.
Chciałem się upewnić oznaczenie skrzyni w A3 o numerze Vin: WAUZZZ8L63A015727 to będzie DRW ?
Dzień dobry.
Czy mogę prosić kogoś z kolegów o podanie mi numerów sond Lambda dla mojego silnika?
Mam którąś uszkodzoną (podobno tą przed katalizatorem)
Czy mój silnik (VR6) ma trzy sądy? Jedna przed i dwie za katalizatorami?
Jeśli ktoś z kolegów dysponuje wiedzą i może mi podać symbole to będę wdzięczny.
Numery są chyba takie same tylko różne oznaczenia literowe na końcu.
Chyba one mają znaczenie, jest sporo na rynku ale nie wiem jaką kupić.
I może jeszcze ktoś mi poda jaki mam kod silnika bo też nie wiem.
Z góry bardzo dziękuje. i pozdrawiam.
Nr Nad: WAUKD78P47A136026
czater i Andre, potrzeba rozkodować VIN dla takich informacji
informacje, typowanie części po VIN obecnie bardzo ciężko
skończyły się dobre, darmowe czasy niestety..
kod silnika musi być na naklejce serwisowej która jest we wnęce koła zapasowego i w książce serwisowej, tak samo kod skrzynii
numery sond, czy też kod silnika ( jeśli nie znajdziesz we wskazanym miejscu ) poda ci każdy szanujący się sklep, nawet na allegro przez wiadomość do sprzedającego, oni mają wykupiony dostęp, zwyczajnie pytając czy wybrałeś właściwe itd itp
inna sprawa że modelowy 2007 jak pokazuje VIN, auto z USA, występował tylko jeden 3.2 BUB
- - - Aktualizacja postu - - -
tak jak pisałem wyżej :
https://i.ibb.co/8Nq5wr3/32-bub-usa.jpg
Miro, jesteś wielki:) Bardzo ci dziękuję kolego za pomoc. Potrzebowałem kod silnika żeby zobaczyć jakie numery sondy lambda do niego były. Jedną mam uszkodzoną i nie wiem z jakim numerem kupić.
Podobno ma trzy ale tego nie wiem. Mogę zacząć dalsze poszukiwania. Chyba że masz taką wiedzę żeby mi podać numer tej przed katalizatorem? Pozdrawiam Andre
każdy normalny sklep, jak już napisałem, jak podasz vin to ci prawidłowe dobierze, lub potwierdzi..
używane zazwyczaj mogą mieć kilka numerów, przez lata produkcji, te silniki są już 20 lat.. te co podaje katalog, to ostatnie, aktualne.. w 99% przypadków różnią się tylko ostatnią literką, ale to bardzo ważne..
https://i.ibb.co/Y2hCB4F/sondy.jpg
W między czasie znalazłem też tą stronę, pomyszkowałem z tymi numerami i spisałem sobie kilka podanych zamienników.
Od poniedziałku ruszam z akcją sonda. Upewnię się dokładnie o którą chodzi (która jest uwalona) Dziwna jest tylko jedna sprawa OEM podaje te przed katem jako 6 przewodów tymczasem jedna z nich pokazywana jest jako 5cio przewodowa.
Więc najpierw komputer, zdjąć z auta i sprawdzić naocznie . Potem zamówić to samo , montaż i cieszyć się jazdą:)
Bardzo ci kolego dziękuję za poświęcony dla mnie czas i nadesłane materiały.
Pozdrawiam Andre
to nie jest strona, tylko ETKA
zauważ że wkleiłem ci screen, na którym podaje scisle wg twojego VIN, dlatego to co przychodzi do twojego auta jest na " tłusto "
jak chcesz szukać używke z poprzednich wersji, to spisz numery z zamontowanej w aucie i wtedy można patrzeć na " następców "
tyle
Hej. Potrzebuję numer kostki poduszki powietrznej, która znajduje się pod siedzeniem kierowcy. Vin: WAUZZZ8LZXA059032.
I pytanie dodatkowe. Czy po stronie pasażera jest taka sama kostka?
Dzięki!
prawdopodobnie 4d0972571
z obu stron to samo
Witam, jeżeli ma ktoś możliwość ustalenia nr katalogowego pompki zamka centralnego po nr VIN to proszę o pomoc. Próbowałem znaleźć w ETKA ale bezskutecznie. AUDI A3 8L 2002r. nr VIN: WAUZZZ8L92A072406, pozdrawiam.
Witam.
Szukam numeru cięgna (linki) klamki w przednich drzwiach w mojej w A3 o numerze Vin: WAUZZZ8L63A015727
Pozdrawiam
deluxe, bez rozkodowanego VINu niestety nie pomogę
czater, 3-drzwiowa: 8L3837085 5-drzwiowa: 8L4837085a
Chciałbym kupić nowe blaszki do klocków hamulcowych do 8L do zacisków na przód i tył. One mają jakieś numery??
chodzi Ci o te: 4a0615269?
O te: https://allegro.pl/oferta/zestaw-bla...rw-11262358743
Pytanie brzmi czy są tylko w tylnych zaciskach czy z przodu również? Bo czytam po forach i już różne opinie widzę...
one nie mają numerów - są tez w przednich zaciskach
Prośba wauzzz8p69a03764trzy
ZDERZAK TYŁ
ZAŚLEPKA UCHA HAKA HOL. ZDERZ. TYŁ
ŚLIZG ZDERZAKA PRAWY TYŁ