Przynajmniej jezdzi mniej wiecej:p tzn. mniej niz wiecej:pirat:
Heko ty lepiej poka wykresik ze swojej:cool:
Printable View
Przynajmniej jezdzi mniej wiecej:p tzn. mniej niz wiecej:pirat:
Heko ty lepiej poka wykresik ze swojej:cool:
Heko no poka kreski :cool:
A dla nudzoncych sie filmik i produkcji trabancika
Najlepsze jest to.w ten.sam. ktaj 200km roznicy i kepali audi v8 w kosmicznej technologi.i trabika mlotkami,przecinakami ręcznie ;)
Trza jeszcze ciut poczekac bo usterka jest blacha ale potrzebuje czasu na jej naprawe ;)
Falciu, NRD i RFN byly na dobra sprawe odzielnymi panstwami majcymi swoje wlasne stolice: Bonn i Berlin. W 1949 USA, UK i Francja 'oddaly' ziemie, ktore zaokupowali po wojnie przez co 'to lepsze RFN' mialo ustroj zachodni tj demokratyczno parlamentarny a pechowcy ze wschodniego NRD zostali w kregu ziem zajmowanych przez Sowietow. Taka tez byla tam polityka, ktora opierala sie na centralizacji i nie bez przyczyny NRD nalezalo do RWPG i UW. Dopiero w 1990 Rosjanie wyszli z polaczonych Niemiec ale tylko za Odre bo u nas spedzili jeszcze 3-4 lata.
Ogolnie Niemcom z zachodu do dzis odbija sie czkawka polaczenie obu czesci poniewaz roznica jaka wytworzyla sie przez 45lat oddzielnego bytu byla tak wielka, ze do dzis trzeba inwestowac w ziemie bylego NRD a nadal jest masa miejsc wygladajacych bardziej sowiecko niz u nas.
Dlatego z Ingolstadt wyjezdzaly Audi a w Zwickau klepali Trabanty ;) Podobnie z zawlaszczona przez wschodnia sile fabryka BMW w Eisenach, tam klepali Wartburgi, dopiero po polaczeniu fabryka wrocila do BMW.
Ide po drina bo opowiadac mozna duzo :P
Badz kolega i przynies dla mnie tez drina:P
Jestem kolega, macie kazdy po drinku.
15zl w gotowce przyjmuje.
https://www.blasty.pl/upload/images/...2_15-57-51.jpg
To Wiacu?
AdamS9+
To by tlumaczylo dlaczego sila moczu przechyla go na sciany i ogrodzenia.
🤣😂
AdamS9+
Fałciuniu wysłałem paczkę 24h
...tylko sorki bo dzi¶...heh...nafuzlowany byłem...pszepraszam
Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka
Heeko ale zes oth****l elobaryta :),toz wiem ,smiac mi sie chce jak zacofane "technologie" by w zwickaul ,nawet jak na tamte czasy,tosz na zeraniu byl "kosmos"w porownaniu ;),co nie znaczy ze i tak bym wolauł zyc w tantych zajebhistych czasach :mrgreen:,tylko kierwa jakby sie odnalazl z ta łysiejobcom glacom miendzy tymi zaroslakami :lol::D
Cień dobry :salut: