dodaj "32"
a tu masz więcej w pierwszym poście.
http://www.a3-club.net/forum/showthr...-update/page14
Printable View
dodaj "32"
a tu masz więcej w pierwszym poście.
http://www.a3-club.net/forum/showthr...-update/page14
Panowie podepne sie no bo co...;) przeczytałęm około 60 stron i nic...zaskocze was u mnie wszystko działa haha tylko za często...samo sie otwiera zamyka.nawet w nocy opuściło tylko jedną szybe i śniegu trochu było...patrzałęm na pompke wszytsko ok wygląda płytka też ok.auto to 1.8agn 1996 3drzwi wszystko szczelne no bo działą...tylko co chwile sie otwiera i zamyka...u kierowcy pod wycieraczką małe jeziorko zauważyłęm ale już osuszone a problem nadal sie powtarza...drzwi włączniki też osuszyłem....aha z kluczyka też działa.
A wyciągnąłeś tą pompkę? miałeś ją w rękach ? widziałeś kostki? Jak wyglądają styki? Jeśeli nie, to do sklepu elektronicznego, kup kontakt w sprayu, wymontuj pompke i zdrowo, ale to zdrowo potraktuj styki w kostkach.
Tak całą pompke wymontowałem.rozebrałęm no ale i tak nie było po co bo wszystko działą nawet wysuszyłęm tą płytke;psprawa wygląda na to że czujnik od zamknięcia drzwi szwankuje i podaje sygnał że nie są zamknięte i domyka non stop....z kolei jak już domknie to otwiera i to tak szybko że nie zdąży sie otwieranie skończyć a jest nowy sygnał do otwierania hahaha takimi seriami sie otwiera...puki co ymontowałęm na noc bezpiecznik 38 i tak bede jeździł puki coś nie wymyślimy;p
Myśle, że problem jednak tkwi w pompce i jej kostkach, ale skoro twierdzisz, ze czujnik, to może ktoś inny se wypowie.
tak jak mowi etanol wyciągnij i osusz pożadnie posprawdzaj styki, a moze na pilocie masz zware i to jest przyczyna poszukaj
Patrzłem sprawdzałem i nic.... pilot też rozebrałem....co ciekawe jak jeździłem bez tego bezpiecznika 2 dni to włożyłem go dziś jak wracałem z pracy o 9rano i o dziwo wszystko śmigało...otwierałem zamykałem i nic ponad to sie nie działo....zamkłem było zamknięte otwarłem to samo jechałem tak z 1.5h teraz wsiadam i audi powróciło do wcześniejszej gry i sie nadal bawi....pytanie czy przez te 2 dni coś się załóżmy ochłodziło i nie robiło zwarcia i nagrzało sie dopiero po kilku godzinach czy co??mam na myśli układ scalony tą płytke w pompce centralnego zamka....a podmieniłbym taką pompke tylko nie mam z kim...a wątpie że przypadkowo napotkana osoba się zgodzi;p
Kurcog prosze cie wyedytuj tego posta swego i popraw te bledy.
Tak poza tym trzeba bylo zdobic fotki tej plytki oraz wtyczek.
a jak się otwiera i zamyka to migają Ci awaryjne? , może to wina centrala a nie pompki.
I zrób fote tej pompki.
Maniek_mlody a za co pompka odpowiada????