Kolego Grabarz a to rozumiem ori xenon do naszych 8L posiadasz i tam te całe samopoziomowanie to cacko posiada i tylko spryskiwacze dorzezać i można zakładać dobrze rozumuje?:>
Printable View
Kolego Grabarz a to rozumiem ori xenon do naszych 8L posiadasz i tam te całe samopoziomowanie to cacko posiada i tylko spryskiwacze dorzezać i można zakładać dobrze rozumuje?:>
Czujniki są na wahaczach. Dobrze mówię?.
dobrze mówisz, czujniki są na wahaczach, ale jest do tego również oddzielna centralka, ale wszystko można założyć ;)
A xenonki posiadam oczywiscie ;)
hmm czyli mój misterny plan w łeb strzelił:P pewnie ciężko o taki zestaw z tym poziomowaniem? Wole jeździć zgodnie z prawem a w dodatku na przeglądzie nie chce świecić oczami :)
Co do samo poziomowania to widziałem taki system na xenonowe.pl i koszt takiego systemu to 350 zł.
Jeśli będę w domku i dam rade podjechać to nie omieszkam zawitać na spocika :DCytuj:
dmdash: no chris669 ciekawie to wyglada, musisz na spocie sie pokazać
Musisz wymieni? komplet bo bedzie roznica w kolorze, okolo 25zl kosztuje jeden zarnik
co do samopoziomowania to sa gotowe zestawy na allegro http://www.motoallegro.pl/zestaw-sam...188230829.html
Koledzy mam pytanie...czytam tak ten temat ponieważ kumpel polecił mi założyć do nowych lamp tyc-a hidy 4300k. Chciałem się zapytać jakie hidy wybrać...może użytkuje ktoś jakiś zestaw i mógłby go polecić...nie chce kupić czegoś z czego nie będę zadowolony.