Pełen fis, sprawdzę te wiązki w podstopnicach
Wiązki sprawdzone, wszystko wygląda ok. Ma ktoś jeszcze jakieś pomysły?
A może jakieś schematy elektrycznego zamka?
Printable View
Pełen fis, sprawdzę te wiązki w podstopnicach
Wiązki sprawdzone, wszystko wygląda ok. Ma ktoś jeszcze jakieś pomysły?
A może jakieś schematy elektrycznego zamka?
Czy ktoś mi pomoże z tym problemem? Może ma ktoś jakieś schematy? Czy w każdych drzwiach jest jeden mikrostyk informujący o otwieraniu drzwi czy więcej?
Dodam jeszcze, że nie mogę też zamknąć drzwi przyciskiem w środku auta..
u mnie odpowiada też np. za el.szyby a co do elmarianos to mam części pompki tylko nie wie czy przypadkiem nie padł Ci sam wirnik (w srodku ten co sie nakłada na krzyżyk) u mnie własnie to pękło ale reszte mam
A co do pompek to radzę dobrze zabezpieczyć przed wilgocią ( u kumpla roiliśmy pompke w polo wszystko smigało ja nalezy pojeździł 4-5 dni wilgoś poszła i buba ju nie dziala)
Maniek.Młody dzięki mistrzu ale mam już wszystko ogarnięte u mnie wirnik się rozsypał ale kupiłem od typa z forum i wszystko śmiga ale nie mogę dojść jak on mógł tak się rozwalić bo chyba nie ze starości:D
to częsta przypadłość, nic nienormalnego :) po prostu się "rozpadł" to tylko AUDI :) miało prawo :D
u mnie na 4 czesci sie rozleciał
Panowie i panie mam mały problem chciałem poprzez vag dokodować do pompki centralnego domykanie szyb z kluczyka, niestety coś pochrzaniłem i mogę otwierać oraz zamykać samochód jedynie kluczykiem pilot poszedł w odstawkę. Próbowałem coś wywnioskować z kilku tematów na fourm niestety znalazłem tyle informacji że sam nie wiem którą będzie odpowiednia. Czy mógłbym prosić o jak najdokładniejszy opis czynności które powinienem wykonać żeby wszystko wróciło do normy??
Wejdz na vagu w kodowanie, tak jak to zrobiłeś wcześniej, tego chyba nie muszę tłumaczyć jak to zrobiłeś i do wartości którą masz wyświetloną dodaj liczbę "8192" i gra i Bucy
odrazu mówie, jest to włączenie funkcji pilota. A tak nawiasem mówiąc, nie wyzerowałeś chyba tej wartości, którą zastałeś po wejściu do funkcji kodowania pompki?. Wartości te należy "dodawać" do już istniejących, czyli bierzesz kalkulator (chyba ze matma Ci nie obca i ogarniesz temat w pamięci) i dodajesz sobie jedno do drugiego.
i tak na ten przykład:
masz wyświetlone "1000", a chcesz uruchomić sobie funkcje pilota radiowego (8192) to dodajesz liczbę odpowiadającą w/w funkcji do "1000" i powstaje "9192"
właśnie problem w tym że w momencie kiedy kliknąłem na wartość początkową żeby ją zmienić program mi ją usunął, a ja głupi pomyślałem że to normalne i po prostu wpisałem pożądaną przeze mnie wartość ( nie dodając do tego co było, tylko wpisując tylko to co powinienem dodać do istniejącej wartości). Czy da się jakoś cofnąć to co zmajstrowałem?
Po prostu zmien to kodowanie dobijajac wartosci ktore chcesz. Dla polifta to 15182 i masz tam wszystko procz zamykania po przekroczeniu 25km.