wejdą ale trzeba ciąć błotniki i ślizgi zderzaka lekko
Printable View
wejdą ale trzeba ciąć błotniki i ślizgi zderzaka lekko
Grabarz ciągle sie zastanawiam nad tymi ori helli xenonikami od Ciebie ale nie moge dorwać nigdzie na aledrogo zderzaka pod spryskiwacze do polifta 8l a zestawu do rzezania mi sie nie chce brać bo zima idzie a nie mam gdzie rzezać ehh w sumie przegląd w listopadzie to może poczekac izakładać po nim?:):D:D:D:D
tez tak można, a co do sprysków to wystarczy wyciać dziurki w starych, potem kupić kilka gratów i zakałdać, nie musisz wymieniać zderzaka, ktos na forum zakąłdał ori spryski do zderzaka w których ich nie było i wyszło super, poszukaj bo gdzieś to na forum jest :)
Przejrzyj warsztat najpierw, tylko na piechotę a nie w szukajce :)
pytanko.
jesli mam lampy TYC polift. Ale zamiast ori xenonu wstawie hid, to niebiesch sie przyczepia? spryskiwacze sa. Czy na zamiennikach tez sa te oznaczenia co w ori? ze moze byc xenon?
mają prawo się przyczepić, ale nie muszą, zależy na jakich trafisz :)
jak beda robic problemy duze to moze rodzinka pomoze:)
mod : co ten post wnosi do tematu ??
to jest dzial techniczny
a spryski reflektorów były seryjnie tylko w s3? czy w normalnych A3 8L również?
a te dokładane zestawy sprysków nie moge znaleźć... są tylko do a6 a4 lub skody hmm
dobra w takim razie przymierze sie do rzezania w końcu taniej wyjdzie:P Pozdro:)
był kiedyś taki ładny zestaw do a3 ori zbiornik na płyn i spryski za 300zł, właśnie go szukam, jak znajdę to podeśle CI linka