No prosze Cie :D
Co do SWYPE tez jestem tego zdania ze to najszybsza metoda pisania SMS. :)
Printable View
Taki zarcik z tym kreceniem telefonem oczywiscie ;)
Tak, do swype'a trzeba sie przekonac, ale jak czlowiek juz nabierze nawyku to poprostu ogien :D
to pozostaje milestone 2 albo desire z
jakieś doświadczenia z tymi telefonami ?
w poniedziałek opiszę Ci jak sprawuje się Desire Z, bo sprzedałem taki bratu Edytki :)
A jakby ktoś był zainteresowany mam na sprzedaż Desire HD, kupiłem go w pod koniec Lutego :)
do ścisłego finału przechodzi N8 i SGS!!!
SGS za całokształt z dużym minusem - bateria
N8 bo może ona wytrzyma chociaż 2 dni...
poproszę o opinie użytkowników!!
po raz setny napiszę SGS koniec kropka.
chyba że masz sentyment do nokii (ja też miałem) ale przekonałem się do Samsunga I9000 za całokształt ;)
ja dzisiaj sprzedałem DHD, złapałem napalonego klienta i poszedł :) Szukam E72 nówki jakby ktoś miał na sprzedaż :)
mam SGS kilka dni i generalnie jestem zadowolony, wkurza mnie tylko obsługa ustawień systemowych...
żeby dojść do informacji ile mam baterii albo przestawić opcje łączenia się z siecią to mnie krew zalewa, może któryś z kolegów poleciłby jakieś rozwiązanie z "sensem" :D
Jak go brałem to nie mieli HTC Desire HD a ten bada system jakiś mało ludzki jest :(
Generalnie telefon godny polecenia ale nawet porównując go do gadżetu jakim jest iP4 to nad obsługą typu "user friendly" muszą popracować.
Po pierwszym zachłystnięciu się możliwościami zaczynam go już używać jako przedłużenie ręki/głowy itp. (tylko bez zboczonych skojarzeń proszę :) ) brakuje mi tylko kogoś kto podpowiedziałby mi na jakie aplikacje nie tracić czasu a jakie są warte wydania paru złoty a Markecie...
Jerzó dlaczego sprzedałeś? ja chyba wybiore tego sgsa.... ale cały czas się waham, wstrzymam się do wtorku jeszcze...