Mojej walki ciąg dalszy.
Sprawdzone kodowanie u znajomego od takich rzeczy, podmieniona antena GPS oraz sprawdzone wtyczki. Dalej nic... Musze podmienić jednostke, bo coś czuje że to jej wina.
Printable View
Mojej walki ciąg dalszy.
Sprawdzone kodowanie u znajomego od takich rzeczy, podmieniona antena GPS oraz sprawdzone wtyczki. Dalej nic... Musze podmienić jednostke, bo coś czuje że to jej wina.
Czaro mam pytanie czy do tej wtyczki 32 pinowej do której podaleś mi rozpiskę może być podłączone tylko przewody ( z racji tego że zlodziej który ukradł radio uciął wtyczki) ostało mi się tylko 3 przewody antenowe ( jeden chyba do anteny gps pod wtyk fakra niebieski , dwa pod wtyk podwójny fakra biały) i 3 cienkie przewody ownięte izoalcją. więc wnioskuję że powinny one być wpiete w złącze szare wielostykowe (t32) ?
niebieskie to gps, biale antena radiowa.
wtyl 32 piny uzywany jest gdy masz tuner tv lub aux.
jakie kolory tych 3 przewodow? masz bose lub glosnik niskotonowy w bagazniku?
czaro10 kolory przewodow to : szary , zielony , żółty . Samochód posiada gniazdo aux (koło ham. ręcznego,nagłośnienia boose nie posiada w bagażniku po bokach nie ma schowków tak jak w a6 c5 , więc wnioskuje że nie posiadam głośnika niskotonowego ale mogę być w błędzie . )
Kolejne pytanie czy te dwa przewody antenowe nr 4 , i 5 ma znaczenie kolejność ich wpięcia ? po czym moge rozpoznać który to 4 a który 5 ?
nie znalalzlem schematu do aux. ale liczba kabli by sie zgadzala. proponuje dojsc do tego gniazda i tam sprawdzic kolory kabli.
przewody antenowe - teoretycznie ma znaczenie, bo to sa przewodu z dwoch roznych modulow:
Załącznik 15162
Kiedy będą dostępne mapy 2017 do RNS-E??
Chyba raczej nie będzie
Będą będą... W ETCE już się wyświetlają ale jeszcze nie ma ich w cennikach chyba.
Serio? Ja miałem wieści, że porzucają temat i 2015 to koniec tematu. Ma ktos 2016?
Ja mam 2016.
2016 - 8P0 060 884CG
I 2017 - 8P0 060 884CM