Czy w takiej sytuacji majac samochod na gaz, moznaby sie poratowac i nim napompowac kola czy to wbrew regulaminowi bhp?
Falciu S2 piekne ale co z tego skoro i tak kuresko drogie wiec mozna se pogadac :P
Printable View
Czy w takiej sytuacji majac samochod na gaz, moznaby sie poratowac i nim napompowac kola czy to wbrew regulaminowi bhp?
Falciu S2 piekne ale co z tego skoro i tak kuresko drogie wiec mozna se pogadac :P
Heku ,es dwa ostatnimy czasy osiaga pojebhane ceny (treszta jak.wsztystkie topowe jongtajmery i klasyki :lol) ,w niemcowni za avanta ttzeba dac od 20k ojro ,a znalezc czerwonego tonjuz wogile kosmos,ale.ostatnio zdybalem w estoni ori s2 avanta z 15k :rolleyes:ojro i powiem szczerze ze eresika bym mienil.raz dwa za takie czerwone skurfesyństwo :cool:
Nie.jezdzisz do estoni :mrgreen:
Kucze 🤔
Muszę podnieść cenę mojego avanta. 🤗
Z PL w ogole, predzej z FIN promem i z Talina na kolach ale to tez ostatnio ucichlo :P
Kierwa ale takiej furmanki juz troche szkoda byloby na dejli wiec lepiej miec RSika na codzien a S2 przy weekendzie :D:D
Wasze zdrowko, wreszcie mogie bo karnalem sie zielona i troche na sniegu sie pobawila.
Zbierac hajsy i kupowsć:cool:
https://www.autoscout24.ch/de/d/audi...p%3d10%26r%3d5
Pjenkna ,ale nie cerwona :D
:cheers::cheers::cheers:Przedliftowy klimatronik i kierownica:cheers::cheers::cheers:
chyba zostawię tą S4 B8
jak patrzę ile z nimi problemów i jak mało e przedliftach ich zostaje...
to za 20 lat będą kosztować 10x tyle co obecnie.
P205 gti sprzedalem 15 lat temu w dobrym stanie za 3tys a obecnie warte w stanie szrot 30k
w 2013r chcialem kupic Lancie Delte Integrale za 30K ale kupiłem S3 8L a obecnie integrale warta 150K+
coraz mocniej zastanawiam sie nad przytrzymaniem i utrzymaniem S4 w przedlifcie
Wysłane z Galaxy S6 edge przy użyciu Tapatalka
Kierwa skrzypul dwa rallye golfy rallye pocialem fpisu bo wydawaly mi sie szrotami ,a teraz od 100k chodza.,a.z.cztery sztuki nie kupiłem bo szukalem chooj wie czego :mrgreen: kierwa miec ten.rozum z 20 lat temu to teraz bysmy byli obstawieni rupieciami z.lat 80/90 :)
Zara wpadnijie klamcia i da Ci felunkiem :mrgreen:
Sjema :thumbright: