w pewnej firmie o dwuczłonowej nazwie chcieli ode mnie tyle samo, więc jeśli to jest ASO to i tak całkiem przyzwoicie, choć ja za swój płaciłem 23 zł...
Printable View
w pewnej firmie o dwuczłonowej nazwie chcieli ode mnie tyle samo, więc jeśli to jest ASO to i tak całkiem przyzwoicie, choć ja za swój płaciłem 23 zł...
Niestety Grekiem nie jestem i powt?rzy?am s?owa p.mechanika;p Szuka?am na allegro takich jak m?j, i tam ceny nowych termostat?w wahaj? si? od 99 do 245 z?, m.in. Wahler, kt?ry jak tu widz? ma b.r??norodn? opini?....
http://moto.allegro.pl/termostat-aud...468558841.html MaxGear (z tej firmy s? takie same po 110,99 i 149 z?;]) Behr - 190 z?, Vernet - 169 z?, Topran - 119 z?, plus jaka? bezfirm?wka za 99z?. Jakie opinie na temat tych firm? Czy jest sens wstawi? zamiennik za kt?r?? z wy?ej wymienionych cen i wymienia? 2-3 razy w roku (jak kto? wcze?niej napisa?, ?e tak robi), czy wybuli? te 4 st?wy i je?dzi? spokojnie? Jednak ASO to ASO, jak my?licie?
jak chcesz , ja wahlera odradzam, 100stopni trzyma
w ASO proponują Magneti Marelli, przynajmniej u mnie w Audi. 450 zł to dużo, bo oczywiście nie ma reguły ale ten za 450 może się popsuć tak samo szybko jak ten za 100...
Trzeba podlaczyc pod komputer inaczej to gdybanie.
odnosnie kompa dzisiaj podjechalem do serwisu bo juz nie mialem pojecia co moze byc panowie pol dnia siedzieli nad autem i doszli tylko do tego ze na silniku temperatura jest 103 stopnie a na czujniku tym w chlodnicy 50 jakos tak i niby nie daje sygnalu na wentylatory zeby sie zalaczaly teraz nie wiem czy wymienic chlodnice panowie zaproponowali danie chlodnicy do sprawdzenia badz to czego sie balem najbardziej uszczelka:(:(:(
DragoPzn,
a czujnik w chłodnicy?
po co całą chłodnice?
po wymianie czujnika jeszcze bardziej zaczol wariowac i tak jakby drugi bieg sie wogule nie zalaczal widac bylo juz przebarwienia w naroznikach dolnych od plynu tak jakby kamien juz spod srodka wylazil zobaczymy sama wymiana czujnika nic nie dala a tak jak wspomnialem temperetura na nim 50 stopni takze moze nie dostawal plynu tyle ile powinien jak nie to to juz tylko uszczelka zostaje:(:(:(