31 stycznia 2019
Printable View
31 stycznia 2019
r.
Wysłane z mojego G8141 przy użyciu Tapatalka
siema ekipa.
Dni mojej S4 są już policzone.
Szukam od kilku miesięcy następcy i w ślad za mocą...
Szukam czegoś powyzej 480PS
no i huy....
wbilem sie w jakieś superkarsy a z pensji robola to se moge co ponajwyzej obraz olejny RS6 czy Panamery Turbo kupić.
No więc przechodze chyba na pedalską strone mocy i rozwazam Alfe 159 sportwagon 3.2 Q4
tak na kilka lat....
Zawsze chciałem mieć alfe.
.Na audi już nie mam chęci ale myślę, że po przygodzie z tą piękną włoszką na kolanach będę przepraszać awaryjność esek :D
Wysłane z Galaxy S6 edge przy użyciu Tapatalka
Usuwam że znajomych na fejsbuniu. Pozdro
Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka
Chuya w doope Ci na pato spocie wsadzilem jak nayebany na polamanym łóżku leżałeś więc pozdrawiam i dziękuję za bierną ależ jak burzliwą znajomość :thumbright::cool:
Kucze skszypul, alfom to ja dzienkuje jechać do ślubu .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .......................
Panie skrzypul coś pan z uja spadł😎
Z alfy to hebelki tyllo można sfapować
Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka
Widzę tyko dwie na otomoto 😎 obje z rosjepanym silnikiem 😂🤣 bjer obje coś słoszymy stego 😎 mam dośfjatczenje bo skuadam chińskie LEGO od Jasiuwy jako tester 😎https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...67792881e1.jpg
wpiehdole tam turbo to dopiero bedzie sie yebać :D
Gruby
już mufilem
Eske macie do ślubu wienc nie gengaj ;)
Tylko ozdoby magnetyczne drukowane zamówcie bo jak Was Andrzej przegoni 300 w mieście to z ozdób ino lepce zostaną :P
Ja jestem spokojnym kierowcą i po Łodzi więcej jak 250 od świateł do świateł nie latam :P
Ja nic nie potpisywałem.
Bez papjeru bende gengał.
Jaki andżej? Grabowski? 🤔