Rozumiem, czyli sam nie ogarne - w takim razie prosiłbym o jakiś kontakt jeśli ktoś by miał kogoś sprawdzonego kto przywróciłby soft na Europe.
Printable View
Rozumiem, czyli sam nie ogarne - w takim razie prosiłbym o jakiś kontakt jeśli ktoś by miał kogoś sprawdzonego kto przywróciłby soft na Europe.
fajgi chyba pytasz o rns-a od gościa z Gniezna?
Gadałem z nim dobrą chwilę przez telefon odnośnie tej jednostki ...193B którą sprzedaje. Pytałem się też w firmie zajmującej się wgrywaniem softów cena 600zł za wgranie softu EU więc mało opłacalne.
Byłbym ostrożny w zakupie tego RNSE led akurat od tego gościa i miałbym pewne obawy uważa, że sam zmienił soft EU na USA i nie vcdsem tylko programatorem wlutowując się kość pamięci na płycie głównej sam stwierdził, że teraz nie ma czasu wgrać z powrotem EU i radio taniej wystawił.
Nie chce mi się wierzyć w te bajki jakby chciał zarobić i zyskać wgrałby soft z powrotem i tego rnsa wystawiłby znacznie drożej. Spójrz na jego aukcje ma kilka rnse oraz podzespoły typu płyta głowna, lcd itp. To radio może być składakiem.
Bardzo dziekuje Ci za wypowiedź!
Wiemy już, że nie ma szans kupić tego od niego - dlaczego?
Dlatego, że mnie przez telefon mówił całkiem inną historię:)
A mianowicie, że KTOŚ kiedyś wgrał soft na USA, on sam by go przywrócił na EU, bo sie tym zajmował, ale ukradli mu specjalny komputer który do tego służył. A nie będzie specjalnie wydałwał 5tys. zł na ten komputer żeby wgrać jednego softa....
Cześć wszystkim,
mam taką sprawę, zajumali mi RNS-E (żadna nowość) i teraz mam takie pytanko, dostałem parę zł z AC i chciałbym jeszcze raz wstawić RNS-E, ale że auto miałem kilka miesięcy nie zdążyłem się nawet z tą navi zapoznać i nie wiem na co zwrócić uwagę przy zakupie.
Nie wiem czy można tutaj linki wrzucać, ale na allegro znalazłem RNS-E MEDIA za 2690zł, pamiętam tyle że miałem chromowane dwa pokrętła i napis media zamiast CD/TV.
Możecie powiedzieć na co konkretnie zwrócić uwage przy kupnie? jakieś dodatkowe kody urządzenia czy coś?
A może ktoś wie czy we wrocławiu gdzieś pomogą z tą sprawą?
Pozdro,
Wojtek.
Czyli z czarną ramką jest najnowsza? posiada coś więcej niż te bez czarnej ramki? ja miałem bez czarnej ramki :)
Konkretnie chodzi mi o tą: http://allegro.pl/rns-e-audi-a3-medi...6.html#thumb/1
w opisie niby nie ma menu PL, ale na innej aukcji już ma wpisane że jest menu PL, może to jakaś ściema czy coś....
ale chyba problemu nie będzie z wgraniem menu PL jak nie będzie go posiadała?
Problemu nie będzie, ale koszty dodatkowe już wystąpią. Jak coś to mam ładnego leda, pisz PW
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
[QUOTE=wojtekM;1561169]Czyli z czarną ramką jest najnowsza? posiada coś więcej niż te bez czarnej ramki? ja miałem bez czarnej ramki :)
Poza kolorem ramki niczym się nie różni
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Też dosyć długo zastanawiałem się nad rnse led i powiem szczerze że to radio to już trochę zabytek. Za te pieniądze można mieć już fajną firmową stację multimedialną z większymi możliwościami od rnse