dokładnie. 35 central lock's
jeżeli nie daje rady, to jedz do tego kolegi gdzie wymienialiście pompki, podepnij i zvaguj. Jeżeli pompka dostała w Twoim aucie błędu, to będzie ten błąd pamiętać
Printable View
dokładnie. 35 central lock's
jeżeli nie daje rady, to jedz do tego kolegi gdzie wymienialiście pompki, podepnij i zvaguj. Jeżeli pompka dostała w Twoim aucie błędu, to będzie ten błąd pamiętać
Kolega armorsnake podmieniał pompki. Ja niestety nie miałem takiej możliwości. Kolego etanol myślisz, że pompka mimo odłączenia mogła zapamiętać błąd i po ponownym podłączeniu do auta jest "martwa"? Tak jak pisałem wcześniej pozostałem funkcje (szyby itp) do momentu odłączenia działały. Z góry dziękuje za podpowiedź
nie nie nie, ona błąd pamięta, ale powinna działać normalnie.
Przejrzę jeszcze raz dla pewności wszystkie bezpieczniki ale w takim razie wygląda na to że padła elekronika. Dziwi mnie tylko fakt że oprócz zamka wszystko działało a po odłączeniu i ponownym podłączeniu z nowym silniczkiem już nie. Dzięki za pomoc.
aha no i jeszcze jedno. Kolejnośc podłączenia wtyczek tez ma jakąs tam wagę :) nie wiem dokładnie jaką, ale ma:) nie wiem dokładnie teraz która najpierw, ale na pewno środkowa ma wejśc ostatnia
Dzięki, o tym nie wiedziałem. Jutro to sprawdzę i podzielę się efektami.:)
Gruba czarna ma byc ostatnia bo to jest zasilajaca a srodkowa pierwsza. Tak dla scislosci
w UK wszystko jest odwrotnie ...
Problem rozwiązany ;) Zrobiłem tak: wyjąłem bezpieczniki o których mówił kilka postów wcześniej kolega etanol, podłączyłem po kolei kostki: małą, później dużą i na końcu tak jak mówił kolega DanioUK tą z zasilaniem. Potem włożyłem bezpieczniki na miejsce i wszystko działa jak należy. Koledzy etanol i DanioUK dzięki za trafne podpowiedzi i pomoc w rozwiązaniu problemu;)
Mówisz o tych nr 6,14 i 38? Kurczaki aż wymienie te bezpieczniki na nowe i spróbuję tej metody.